Latest News

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ποιος Gay σκηνοθέτης απέλυσε τον ηθοποιό-πρωταγωνιστή του σίριαλ, επειδή χώρισαν!

Απίστευτες κατινιές γίνονται στα παρασκήνια της ελληνικής τηλεόρασης. Κι όταν βγαίνουν στη φόρα τα καμώματα των "αναποφάσιστων προς το φύλο σταρ" γελάει και το...

παρδαλό κατσίκι. 
Έτσι, όπως γράφει το nassos blog, όταν αχνίζεις τον κουραμπιέ κάποια στιγμή μένεις από άχνη! Η ιστορία που παραθετει έχει ως εξής:

Είναι νέος ωραίος και πέρσι τον είδαμε σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης! Όμως δεν κέρδισε αξιοκρατικά τη θέσης το σήριαλ, παρόλο που ανταποκρίθηκε άψογα στις υποχρεώσεις του.  
 Ο νεαρός, κάπου γύρω στα 25 ήταν η νέα σχέση του πολύ γνωστού και πολύ ταλαντούχου σεναριογράφου και σκηνοθέτη! Έτσι κι εκείνος θέλησε να προωθήσει το… αγόρι του! Και το έκανε καθώς για πρωτοεμφανιζόμενο, ο ρόλος που του έδωσε ήταν και μεγάλος και σημαντικός!

Όμως το αγόρι μας ξέχασε πως όσο γρήγορα μπήκε στην τηλεόραση, τόσο γρήγορα μπορεί να πεταχτεί έξω! Όπως κι έγινε! Δεν του είπε κανείς πως όταν τα έχεις με αυτόν που λύνει και δένει, δε χωρίζεις; Ειδικά αν δεν μπορείς να σταθείς μόνος σου στα πόδια σου; Βέβαια υπάρχει και η άλλη εκδοχή! 

Η σχέση προϋπήρχε της σειράς οπότε γιατί μετά τον χωρισμό ο σκηνοθέτης πρέπει να εκδικηθεί; Ειδικά όταν ο γοητευτικός μικρός είναι αξιόλογος στη σειρά και συζητιέται έντονα η παρουσία του! Σημασία όμως έχει το αποτέλεσμα!

Ο gay σκηνοθέτης πέταξε έξω τον νεαρό και τον αντικατάστησε με άλλον-όχι σύντροφό- νεαρό. 

Ο «πρώην» τώρα είναι έξαλλος που «κόπηκε» από τη σειρά και στο «σινάφι» του τα χώνει άγρια στον σκηνοθέτη!
@ Μιλάμε για Φουλ του Ρήγα και το Πουλάκι Τσίου παίζεται στα παρασκήνια της TV...