Latest News

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Σύζυγος γνωστής παρουσιάστριας κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών!

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο σύζυγος πασίγνωστης παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων, που είναι φαρμακοποιός στο επάγγελμα, κατηγορείται για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών...
μέσω διαδικτύου!

Μάλιστα, ο ίδιος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 10 χρόνια φυλάκισης με την κατηγορία ότι σε συνεργασία με συνάδελφο του, ανιψιά ανώτατου δικαστικού, προμήθευσαν τον κατηγορούμενο Ι.Γ. ναρκωτικές ουσίες σε μορφή χαπιών και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες, μέσω διαδικτύου.

Ο κατηγορούμενος έχει ασκήσει έφεση, που εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων έχει αναβληθεί η εκδίκαση της, με αποτέλεσμα να παρατείνονται οι ώρες αγωνίας της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας.

Πρόκειται για δημοσιογράφο που είναι αναγνωρίσιμη σε όλη τη χώρα, παρουσιάζει σταθερά δελτία ειδήσεων, πολλές φορές κεντρικά, σε εγκυρότατο τηλεοπτικό μέσο, ενώ προεκλογικά είχε καθημερινή παρουσία με εκπομπή πολιτικού περιεχομένου. Το διάστημα αυτό παρουσιάζει καθημερινό δελτίο ειδήσεων και εβδομαδιαία εκπομπή.

Η περίεργη τροπή που έχει πάρει η υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο σύζυγος της, έκαναν τη δημοσιογράφο όχι μόνο να ανησυχεί πως θα δει τον άνθρωπο της να διανύει το κατώφλι του Κορυδαλλού αλλά να προσπαθεί να καλύψει μια τέτοια είδηση που θα τίναζε τη ζωή και την καριέρα της στον αέρα.

Η γνωστή δημοσιογράφος εμψυχώνει και στέκεται στο πλευρό του συζύγου της, καθώς πιστεύει ότι έχει εξαπατηθεί. Μάλιστα, είναι πλάι του στις δικαστικές αίθουσες και δίνει κατάθεση μεταμφιεσμένη! Με μια περούκα και αλλαγή στο μακιγιάζ της, προσπαθεί να κρύψει τον εφιάλτη που ζει τον τελευταίο καιρό από τα μάτια του κόσμου και των συναδέλφων της δημοσιογράφων. (εφημ. News)