Latest News

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Οίκος ανοχής "Σούλα" χορηγός σε σχολείο! Κράτος-μπουρδέλο (και) στην Παιδεία

Η «Σούλα» σώζει σχολείο στην ΠάτραΚάποτε θα ήταν εξωπραγματικό, αλλά όχι τώρα στην Ελλάδα  της φτώχειας και της εξαθλίωσης του Μνημονίου.
Χορηγία σε Δημοτικό Σχολείο έκανε η γνωστή πλέον σε όλη την Ελλάδα ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής...
Χρυσούλα Αλευρίδου(Σούλα). 
Η χορηγία έγινε προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου της Πάτρας , ύστερα από αίτημα του Συλλόγου επειδή αδυνατούσαν να καλύψουν οι ίδιοι τα λειτουργικά έξοδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό της χορηγίας ανέρχεται στις περίπου 3.000 ευρώ και με αυτά τα χρήματα τα μέλη του συλλόγου θα αγοράσουν ένα φωτοτυπικό μηχάνημα και μια βιβλιοθήκη.
Η Σούλα Αλευρίδου που ως γνωστόν διατηρεί οίκο ανοχής στη Λάρισα και μάλιστα είναι σπόνσορας και σε ομάδα ποδοσφαίρου, διατηρεί σχέση και με την Πάτρα. Εδώ και χρόνια λειτουργεί οίκο ανοχής στην οδό Όθωνος Αμαλίας.
Το χειρότερο είναι, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, πως είχαν γίνει κρούσεις σε φορείς της πόλης, προκειμένου να βοηθήσουν, αλλά το αίτημά τους δεν εισακούστηκε.
Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής δήλωσε πως θα προσπαθήσει να βρίσκεται πάντα κοντά σ' αυτά τα παιδιά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο τους.
@ Μιλάμε για κατάντεια στην Παιδεία και για ένα κράτους- μπουρδέλο ...