Latest News

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ποιους ενοχλεί ο Νικόλαος Αμοργιανός

Το ξέσπασμα του αντιδημάρχου Νικολάου Αμοργιανού στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μπορεί να φαίνεται ανεξήγητο, αλλά ίσως είναι εν μέρει...
 και δικαιολογημένο.

Ο Νικόλαος Αμοργιανός σημειώνει:
 "Θα συνεχίσω να επικοινωνώ με όποιον εγώ κρίνω σκόπιμο και ωφέλιμο. Θα συνεχίσω να προσφέρω, να δημιουργώ, να ομιλώ, να αρθρογραφώ, να σχολιάζω και να επικρίνω κάθε τι που πιστεύω ότι υπάρχει λόγος, για το καλό της τοπικής μας κοινωνίας, της ιδίας μας της πατρίδος. Όποιος ή όποιοι ενοχλούνται και θέλουν να είμαστε αφανείς, ανύπαρκτοι, και κύριοι του "τίποτα", γιατί μπορεί έτσι να τους βολεύει, τότε έπεσαν έξω! Όλα έχουν το κόστος τους βεβαίως, α λ λ ά για όλους μας!"

Είναι φανερό πως κάποιοι ενοχλούνται από την παρουσία του μοναδικού αντιδημάρχου Νικολάου Αμοργιανού, ο οποίος εκδίδει δελτία τύπου προκειμένου να ενημερώνει, όπως οφείλει άλλωστε, για τις συναντήσεις στο πλαίσιο των καθηκόντων του. (σ.σ. Τα δελτία τύπου του αντιδημάρχου καλό θα ήταν να υπογράφονται με το χριστιανικό όνομα "Νικόλαος" όπως αρμόζει στη θρησκεία μας).

Το φαν κλαπ
Άμεση ήταν η αντίδραση από το φαν κλαπ "Λατρεύουμε Νικόλαο Αμοργιανό". Σε ανακοίνωσή  του καταδικάζει τις αήθεις επιθέσεις εις βάρος του αντιδημάρχου και δηλώνει πως τον στηρίζει απόλυτα στο έργο του.  
Σημειώνει πως μετά τη συνάντηση με τον Πατριάρχη (σ.σ. την άλλη με τον Αντιπεριφεριάρχη ήταν απλώς μια άτυχη στιγμή ή μια μικρή παρένθεση;) περιμένουν με αγωνία το ταξίδι στις ΗΠΑ και το τετ α τετ με τον αμερικανό πρόεδρο.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε:
"Νικόλαε, ζούμε με τον Ομπάμα να σε δούμε..."

@ Άντε πάλι...