Latest News

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Θ.Τζήμερος: Μπαρμπά-Φώτη είσαι νούλα!

Αλήθεια πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ο Μπάρμπα Φώτης της δήθεν αριστεράς  και σερβιτόρος της συγκυβέρνησης της Τρόικας, όταν βγαίνει στο twitter και σε κράζει ακόμα ο νέος Λεβέντης της "Δημιουργίας Ξανά"...
του τίποτα; 
«Όχι "παρών" μπάρμπα - Φώτη. "Παρελθόν" πρέπει να πείτε. Ανούσιο, ανίκανο παρελθόν. Όλο μεγάλα λόγια και οράματα. Κι από πράξεις, μια νούλα», ήταν το σχόλιο του Θάνου Τζήμερου για τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ. 
Ο επικεφαλής της «Δημιουργία Ξανά» του τίποτα μέσω του twitter επιτέθηκε στον Φώτη Κουβέλη με αφορμή την απόφαση της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσει παρών στα εργασιακά. 
Η εμφάνιση του Θάνου Τζήμερου στο twitter ήρθε μετά από ένα μεγάλο διάστημα σιγής, μιάς και ο ιδρυτής του κόμματος Δημιουργία Ξανά, συνηθίζει να παρεμβαίνει με αιχμηρό τρόπο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Πριν λίγο καιρό στο στόχαστρό του είχε βρεθεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος αλλά και ο Φώτης Κουβέλης με ένα tweet που έλεγε: "Να μην ξεχνάμε: Ποιοι ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στην παρέα των καταχραστών της Παντείου που "έφαγαν" ισόβια; Πάγκαλος, Κουβέλης, Λοβέρδος".

@ Δάπεδο έχει πιάσει η ΔΗΜΑΡ της ευθύνης του Μνημονίου 3...