Latest News

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Έδωσαν 95.000 ευρώ για τις φώκιες


Την ίδια ώρα που έκοβαν μισθούς και συντάξεις για να σώσουν  τη χώρα από την πτώχευση, έδιναν 95.000 ευρώ για την προστασία της...

μεσογειακής φώκιας!
 Ο επικεφαλής της παράταξης  "Πειραιάς όλοι Μαζί" και υποψήφιος βουλευτής με τους "Ανεξάρτητους Ελληνες" στην Α' Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης καταγγέλει:
φωκια novemb "O κ. Σαμαράς (και οι υποστηρικτές του)  άλλα έλεγε προεκλογικά (τα γνωστά Ζάππεια και οι διαπραγματεύσεις) και πράττει ακριβώς τα αντίθετα μετεκλογικά, σε αυτή λοιπόν την χώρα υπάρχουν χρήματα για να χρηματοδοτήσουμε  την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΦΩΚΙΑΣ με ποσό 95.000  € περίπου  το Νοέμβριο του 2012 και 20.000 € περίπου τον Αύγουστο του 2012". 
Και συνεχίζει :
"Και όμως με τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να αγοραστούν 25.000 εμβόλια για παιδιά, ή να δοθούν 30.000 μερίδες φαγητό σε συμπολίτες μας, ή να αγοραστούν  φάρμακα για ανασφάλιστους και άπορους ή να αγοραστούν αντιρετροϊκά φάρμακα  για  τη μονάδα λοιμώξεων του  Τζαννείου  Νοσοκομείου  Πειραιά που δεν έχει να περιθάλψει ασθενείς με AIDS. Με αυτά τα χρήματα (και πόσα άλλα που δεν τα γνωρίζουμε) θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί η  φτωχοποίηση και εξευτελισμός του Έλληνα".
Καταλήγοντας ο ίδιος επισημαίνει :
"Οφείλουμε να θυμίσουμε στον κ.Σαμαρά ότι οι φώκιες ζουν στη θάλασσα και δεν αποτελούν μεγαλύτερη προτεραιότητα από τους Έλληνες που έχει εξαθλιώσει με τις πολιτικές του. Η υπομονή έχει εξαντληθεί από την εναλλαγή προσώπων που διατηρούν τις ίδιες καταστροφικές πολιτικές για τον τόπο. Και να είναι σίγουροι, όσοι δεν το κατάλαβαν αυτό, ότι δεν είναι μακριά ο καιρός που ο Ελληνικός λαός θα στείλει να κάνουν παρέα στις φώκιες το (α)προστάτευτο είδος των πολιτικών απατεώνων".