Latest News

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Στα "απόνερα" για τις παραλίες

Έντονος είναι ο απόηχος από την απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά, να παύσει τις εργασίες ανέγερσης κτισμάτων στην παραλία Βοτσαλάκια. Μετά την...


...Πρωτοβουλία Κατοίκων, που δήλωσε πως η δικαιοσύνη, επιβράβευσε τους αγώνες της και το Λιμάνι της Αγωνίας, που επισήμανε πως οι επιλογές του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου ακυρώνονται, σειρά έχει ο Γιάννης Μίχας, να εκφράσει την ικανοποιησή του για την απόφαση που εξέδωσε το Πρωτοδικείο Πειραιά. Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της αντιπολίτευση του δήμου αναφέρει: 
"Με την απόφασή τους αυτή τα δικαστήρια του Πειραιά δικαίωσαν όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Πειραιά και κυρίως τους κατοίκους της περιοχής, που συσπειρωμένοι κατάφεραν να αποτρέψουν εξελίξεις που θα δημιουργούσαν τετελεσμένα σε έναν από τους τελευταίους ελεύθερους χώρους του Πειραιά. Η αλαζονεία και η έπαρση κατατροπώθηκαν. 
Η δικαιοσύνη έδωσε καταρχήν μια πρώτη απάντηση σε όλους όσους θεωρούν τη δημοτική περιουσία τσιφλίκι τους και νομίζουν πως μπορούν να τη διαχειρίζονται με όποιο τρόπο επιθυμούν".