Latest News

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Βενιζέλος: Θα φύγω και θα τους παρατήσω ένα κόμμα διαλυμένο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος γευμάτιζε με συνεργάτες του σε εστιατόριο του Πάρκου Ελευθερίας. Οι επώνυμοι που παρευρίσκονταν εκεί πολλοί, ένα τραπέζι όμως τράβηξε όμως τράβηξε το...

...ενδιαφέρον όλων των θαμώνων. Ήταν αυτό στο οποίο απολάμβανε το γεύμα του ο κος Βενιζέλος! «Τους το είπα. Θα φύγω και θα τους παρατήσω ένα κόμμα διαλυμένο» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , περιγράφοντας μια έντονη εσωκομματική στιγμή των προηγούμενων ημερών. 
Σύμφωνα με την Real News, η σκηνή αυτή όντως συνέβη. Αποδέκτης των προειδοποιήσεων Βενιζέλου ήταν ο βουλευτής Θ.Μωραϊτης , την ημέρα που κατατέθηκε η σύμβαση της Siemens στη Βουλή και την οποία η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει πίσω άρον άρον , αφού εκδηλώθηκε οριζόντιο «αντάρτικο» και στα τρία κόμματα!!! To ποτήρι ξεχείλισε όταν ο κος Μωραϊτης επικοινώνησε με τον κο Βενιζέλο για να του μεταφέρει την πρόθεση της Θ.Τζάκρη και των Μ.Μπόλαρη και Γ.Δριβελέγκα να καταψηφίσουν τη σύμβαση! 
Η απάντηση του κου Βενιζέλου και η απειλή του να φύγει έκανε τον κο Μωραϊτη να «καταπιεί τη γλώσσα» του και να μην την μεταφέρει ποτέ! Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στο δείπνο της Τετάρτης, στο οποίο συμμετείχαν ο Π. Κουκουλόπουλος, ο Δ. Λυντζέρης , ο Σ. Σπάθης, η Τ. Αντωνίου, η Ε. Κούρκουλα, ο Β. Γερανίδης και άλλοι. Κάποιος εξ αυτών την επόμενη μέρα το πρωί διέδωσε τα νέα, γεγονός που έκανε την Ιπποκράτους και τους συνεργάτες του Βενιζέλου να κάνουν ότι μπορούν για να τα μαζέψουν πριν προκληθούν μεγαλύτερες εντάσεις στο ΠΑΣΟΚ! 
Κι όλα αυτά έχοντας στις πλάτες του ο κος Βενιζέλος τα «αντάρτικα» …Λοβέρδου, Σκανδαλίδη και Παπανδρέου για αυτό και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλάζει τακτική έχοντας ως μότο του πως «ο πρόεδρος τους θέλει όλους πίσω»!!