Latest News

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, δήμαρχε...

Την ώρα που ο δήμος Πειραιά διαθέτει τεράστια ακίνητη δημοτική περιουσία, υπάρχουν υπηρεσίες που εξακολουθούν να στεγάζονται σε κτίρια τα οποία νοικιάζει από ιδιώτες! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η...


...δημοτική ραδιοφωνία Πειραιά, η οποία στεγάζεται σε ένα άκρως ακατάλληλο κτίριο στην Ευριπίδου και πληρώνει ενοίκια χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. 
Το πρόβλημα επεσήμανε ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε πως ¨είναι εγκληματικό ο Δήμος Πειραιά να έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία, «να κάθεται», πολλές φορές να καταπατείται, από «αγνώστους» επιτηδείους και ο ίδιος να πληρώνει του κόσμου τα ενοίκια¨. 
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επισήμανε πως θα βάλει πολύ κακό βαθμό στον εαυτό του, εάν μέχρι τη λήξη της πρώτης του θητείας δεν έχουν εγκατασταθεί όλες οι υπηρεσίες μας σε ιδιόκτητα κτίρια και δη νεοκλασικά.

@ Ωστόσο η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας -τουλάχιστον σε επίπεδο στέγασης των υπηρεσιών και με δεδομένη την οικονομική δυσπραγία-θα έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτε, δήμαρχε...