Latest News

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Τι κοινό έχουν Κουφοντίνας και Φασούλας!


Αράγε, τι κοινό μπορεί να έχει ο εκτελεστής της "17 Νοέμβρη" Δημήτρης Κουφοντίνας με τον πρώην δήμαρχο Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα; 
Κι όμως...

τα ονόματα και των δύο αναφέρονται σε υπόθεση που ξεπερνάει κάθε φαντασία και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
 Ένας ομογενης από τις ΗΠΑ έστειλε επιταγές στον Δημήτρη Κουφοντίνα της "17 Νοέμβρη", ενώ παλαιότερα είχε κάνει το ίδιο με τον πρώην δήμαρχο Πειραια Παναγιώτη Φασούλας.
Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, μια επιταγή αξίας 30.000 δολαρίων σήμανε τον συναγερμό στις ελληνικές αρχές. Αποστολέας ένας ομογενής από ΗΠΑ και παραλήπτης ο Δημήτρης Κουφοντίνας στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η αλληλογραφία ελέγχεται και όταν ο φάκελος με την επιταγή έπεσε στα χέρια των αρχών αμέσως ενημερώθηκε η αντιτρομοκρατική που ξεκίνησε σχετική έρευνα...
Το πρόσωπο που έστειλε τα χρήματα στον σκληρό της 17 Νοέμβρη ήταν υπαρκτό. Έτσι υπήρξαν υποψίες ακόμη και για ... χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων...
Γρήγορα όμως αποκαλύφθηκε ότι ανάλογες επιταγές από το ίδιο άτομα είχαν πάρει την ίδια περίοδο και άλλα πρόσωπα. Κάποια υπεράνω πάσης υποψίας.
Από τον ίδιο αποστολέα είχαν πάρει επιταγές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο τότε υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, ο τότε πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο τότε δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας!

Οι αρχές έψαξαν στην τράπεζα στο Μέριλαντ όπου είχε εκδοθεί το μπλοκ των επιταγών κι έμειναν όλοι άφωνοι όταν έμαθαν ότι απλά πρόκειται για έναν ομογενή με πολύ καλή καρδιά, αλλά και πολύ μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα.
Πρόκειται για τον Βασίλη Βασιλειάδη, επιχειρηματία, που συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε μια ζωή. Να βοηθάει ανθρώπους και ιδρύματα με ανάγκες, μόνο που τα τελευταία χρόνια δεν έχει χρήματα και τα ποσά είναι στην φαντασία του.
Πρόσφατα τρέλανε κι άλλους, ένα σχολείο της Καλαμαριάς, το ίδρυμα Παναγιά Σουμελά...