Latest News

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Μπήκε στο μετρό φορώντας μόνο τις μπότες της! ( ΦΩΤΟ )

Ένα ασυνήθιστο θέαμα περίμενε τους επιβάτες σε βαγόνι του μετρό . Μια καλλίγραμμη γυναίκα μπήκε μέσα φορώντας μόνο τις μπότες της. Η γυναίκα ήταν...


...ολόγυμνη μπροστά τους και το μόνο που φορούσε ήταν μπότες. Οι κάμερες κατέγραψαν το περιστατικό που συνέβη στο μετρό της Βιέννης.Οι επιβάτες του πρωινού δρομολογίου με έκπληξη αντίκρισαν την ολόγυμνη συμπατριώτισσά τους να επιβιβάζεται στο μετρό. Εκείνη σα να μη συμβαίνει τίποτα στάθηκε στη μέση του βαγονιού παίρνοντας πόζες μοντέλου. Έδειχνε μάλιστα να απολαμβάνει τα απανωτά φωτογραφικά κλικ, προερχόμενα κυρίως από τους άνδρες επιβάτες. Αφού πόζαρε, λίγες στάσεις μετά αποβιβάστηκε σα να μη συμβαίνει τίποτα. Χωρίς καν να πει μια λέξη.
Οι υπεύθυνοι του σταθμού μελετούν προσεκτικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν την ταυτότητα της γυναίκας. Κι ενώ οι περισσότεροι αναρωτιόνται που βρήκε το θάρρος να εμφανιστεί με τα κάλλη της εκτεθειμένα μπροστά σε κόσμο, κάποιοι άλλοι αναρωτιόνται πού βρήκε τη δύναμη να γδυθεί και να κυκλοφορήσει εν μέσω κακοκαιρίας με χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν στη Βιέννη.