Latest News

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Πως αποκάλεσε η Κανέλλη τον Κασιδιάρη!

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την πολυσυζητημένη εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλλη, ωστόσο η βουλευτής του ΚΚΕ δεν λέει να...

...ησυχάσει, καθώς το μόνιμο θέμα συζήτησης είναι η "συμπλοκή" στον αέρα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλεσε τον Ηλία Κασιδιάρη, «μύγα» και «Χιονάτο»!
«Ποιος ασχολείται με αυτή τη μύγα; Δεν ασχολούμαι με αυτή τη μύγα. Αντέχω περισσότερα από αυτόν και αυτό, επειδή δεν τον χρησιμοποιώ ως καθρέφτη. Αυτός δοκίμασε να με χρησιμοποιήσει ως καθρέφτη, διά αυτής της ηλιθίας πράξεως, αναρωτώμενος ο χιονάτος "καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποιος είναι πιο δυνατός;», είπε χαρακτηριστικά. 
Προκειμένου να αιτιολογήσει τη στάση που επέλεξε να κρατήσει, σημείωσε: «Εγώ δεν έκανα κάποια ηρωική πράξη, μια πράξη αξιοπρέπειας έκανα για να σηκωθώ όρθια! Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω μετά τα χαστούκι; Να πλακωθούμε στις μπουνιές; Εγώ έδρασα εντελώς αυθόρμητα, μπροστά στην ασχήμια. Ο ήρωας αυτού του σήριαλ είναι lifestyle»