Latest News

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ζητούνται εθελοντές καθηγητές...

Πρόσκληση σε καθηγητές όλων των ειδικοτήτων που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τον χρόνο τους για να διδάξουν τους μαθητές της πόλης, απευθύνει ο...
Δήμος Πειραιά.


Όπως ανακοινώθηκε, ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π.  Πασχαλίνα Καλαγιά – Καραμαλάκου, ξεκινούν άμεσα την υλοποίηση του Προγράμματος «Διδακτική Αλληλεγγύη»,  με σκοπό την ενισχυτική διδασκαλία μαθητών, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος των διδάκτρων των φροντιστηριακών μαθημάτων και της εκμάθησης ξένων γλωσσών.  

Με την πεποίθηση ότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες  στην Παιδεία και την Εκπαίδευση,  απευθύνουν  έκκληση  σε  καθηγητές όλων των ειδικοτήτων,  με κέφι και όραμα   να αφιερώσουν εθελοντικά λίγο από το χρόνο τους για την υλοποίηση του προγράμματος,  διδάσκοντας πρωτεύοντα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου αλλά και ξένες γλώσσες για όλα τα γνωστικά επίπεδα.


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Πρόγραμμα «Διδακτική Αλληλεγγύη», μπορείτε να καλείτε στο  «Γραφείο Αγάπης και Εθελοντισμού»  τηλ: 2104130046 και στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. 2104101753.

@ Το "Reportaz Net" στηρίζει την πρωτοβουλία γιατί θεωρεί πως είναι σημαντική και ίσως θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει νωρίτερα, όπως έκαναν αρκετοί άλλοι Δήμοι σ' όλη τη χώρα.