Latest News

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Γιατί ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία;

Ένας αναγνώστης εξηγεί για ποιους λόγους ψήφισε τη Νέα Δημοκρατία. Δείτε την επιστολή που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί λέει...
πως ψήφισε ΝΔ για κάποιους λόγους όπως:

"1)Να διασφαλιστεί η παραμονή της χώρας στο ευρώ. 
Τρεις μήνες μετά ακόμα τρέμει η καρδιά μας και προχθές η κ.Μέρκελ αντί για μια ξεκάθαρη δήλωση υπέρ της παραμονής μας,μας ευχήθηκε να μείνουμε στο ευρώ δηλαδή μας είπε βλέποντας και κάνοντας.
2)Να επαναδιαπραγματευθούμε τους όρους του μνημονίου και να εφαρμόσουμε ένα άλλο μείγμα οικονομικής πολιτικής. Μέχρι στιγμής δεν κάναμε τίποτα.Εφαρμόζουμε το μνημόνιο καλύτερα και από τους ΓΑΠ, Παπακ. κτλ. Άρα αλλάξαμε τακτική και λέμε στο κόσμο πρώτα τα μέτρα και η εφαρμογή του προγράμματος ως έχει και στο μέλλον βλέπουμε.
3)Για τη μία και μόνο εξεταστίκη που υποσχέθηκε ο Σαμαράς. Μόνο που ούτε αυτό θα γίνει μη τυχόν και θιχτεί το Πασοκ και ο Βενιζέλος που είναι κυβερνητικοί εταίροι. Ειδικά αυτός ο Βενιζέλος είναι μέσα σε όλα τα σκάνδαλα και τη βρωμιά της μεταπολίτευσης.Εμπνευστής του νόμου περι ευθύνης υπουργών,του χαρατσιού,αθώωσε τον Άκη, είχε κρύψει τη λίστα και από ότι φαίνεται την είχε επεξεργαστεί κιόλας.
Για να έρθω και στα τελευταία γεγονότα με εξοργίζει αλλά δεν μου ακούγεται καθόλου παράξενο να ζήτησε η τρόικα την εκκένωση νησιών.Έχει ζητήσει και άλλα παρόμοια όπως κατάργηση στρατιάς περικοπές στην εθνική άμυνα για να μην πω για τα οικονομικά εργασιακά".

Δυστυχώς αρχίζω να πιστεύω πως αυτοί κυβερνούν και η κυβέρνηση εκτελεί στο ακέραιο τις εντολές τους. Κρίμα γιατί ο Σαμαράς είχε δείξει ότι μπορεί να ορθώσει το πολιτικό του ανάστημα απέναντι στη τρόικα πριν αναλάβει πρωθυπουργός.Τι να πω format στον εγκέφαλο τους κάνει η τρόικα και τα ξεχνάνε όλα ή μας δουλεύουν και μας αραδιάζουνε τα ψέματα με το τσουβάλι.