Latest News

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Η στάση του Γ. Μίχα για το "Κανάλι 1"

Κάποια δημοσιεύματα αφήνουν υπονοούμενα για το Γιάννη Μίχα, υποστηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς πως υπάρχει μια ιδιότυπη συμμαχία με το δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο για το...
...θέμα των απλήρωτων εργαζομένων στη ΔΗΡΑΠ. 
Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Πειραιά, είχε ασκήσει κριτική στο δήμαρχο, ιδίως γιατί δεν εφαρμόζει το πόρισμα-κόλαφο για τα πεπραγμένα στο «Κανάλι 1». 
Ωστόσο τον τελευταίο καιρό φαίνεται να κρατά πολύ χαμηλούς τόνους παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 3,5 μήνες. 
Μάλιστα, στην τελευταία ανακοίνωση αποφεύγει να πει κουβέντα για την καταβολή των μισθών στους εργαζόμενους, ενώ αναφέρεται κατά κύριο λόγο στον εξωπραγματικό προϋπολογισμό, τονίζοντας πως περιμένει από τη Διοίκηση της ΔΗΡΑΠ (!) βιώσιμο πλάνο λειτουργίας του σταθμού. 
Η στάση του Γιάννη Μίχα προκαλεί εντύπωση, αφού υποτίθεται πως σαν επικεφαλής αντιπολίτευσης θα μπορούσε εύκολα να εκμεταλλευτεί πολιτικά - επικοινωνιακά το θέμα με τους απλήρωτους εργαζόμενους. 
Αυτό τουλάχιστον συνέβαινε στο παρελθόν από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, οι οποίες δεν έχαναν ευκαιρία να ασκήσουν πίεση στη δημοτική αρχή, που φοβόταν το λεγόμενο πολιτικό κόστος.
@ Φαίνεται όμως πως οι εποχές έχουν αλλάξει και κάτω στο λιμάνι του Πειραιά...