Latest News

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Το πρόβλημα "Κανάλι 1" που έγινε συνήθεια...

Όσο κρύβουν κάτω από χαλί το πρόβλημα με το "Κανάλι 1", όχι μόνο δεν πρόκειται να το λύσουν, αλλά θα βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους το αδιέξοδο με το δημοτικό ραδιόφωνο. Στο προσκήνιο... 
...της συζήτησης του δημοτικού συμβουλίου βρέθηκαν για ακόμα μια φορά η ΔΗΡΑΠ, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, αλλά και η πολιτική που ακολουθείται στη δημοτική ραδιοφωνία Πειραιά.

 Ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος επανέλαβε για ακόμα μια φορά ότι η ηθική και το δίκιο επιβάλλει να κατέβει η "οροφή" των οικονομικών. Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν μπορεί ένας οδοκαθαριστής να παίρνει 7 εκατοστάρικα και στο όνομα της όποιας συλλογικής σύμβασης με μια απασχόληση που δεν είναι πλήρης, να παίρνει κάποιος 3.000 ευρώ μικτά». 

 Από την πλευρά τους, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης υποστήριξαν ως συνήθως πως είναι αδιανόητο να μην έχει γίνει εξόφληση των δεδουλευμένων. 
Μάλιστα, ο Γιάννης Μίχας ανέφερε πως έλαβε μια επιστολή από τους εργαζόμενους, στην οποία κατήγγειλαν τη δημοτική αρχή, ότι όχι μόνο δεν τους έχει πληρώσει όλους, αλλά δεν έχει καταβάλλει τα ποσά που προβλέπονται.

@ Αυτό, πάντως, δεν συμβαίνει πρώτη φορά στο δημοτικό ραδιόφωνο...