Latest News

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η απάντηση του Αντ. Καλογερόγιαννη στο "Reportaz Net"

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς -Όλοι Μαζί" στο σχόλιό μας με τίτλο "Το μπέρδεμα με την κολοτούμπα Καλογερόγιαννη". Στην απάντηση που μας έστειλε, διεκρινίζει τη θέση του για την ενδεχόμενη μεταφορά...


...εργαζομένων από τη ΔΗΡΑΠ στο δήμο Πειραιά. 

Λέει λοιπόν ο Αντώνης Καλογερόγιαννης:

"Αγαπητό Reportaz net 

Πίστευα και πιστεύω ότι τα ευκόλως εννοούμενα ….. παραλείπονται. Σαφώς και η νομιμότητα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση της πρότασης μου. 
Ουδείς μίλησε για μαζικές και ρουσφετολογικές μετατάξεις ή μεταφορές. Όποιος δικαιούται, όποιος είναι νομίμως προσληφθείς, όποιος τηρεί όλες τις προυποθέσεις. 
Υπέθετα ότι είναι αυτονόητο και δεν χρειαζόταν να αναφερθώ στις προυποθέσεις μετάταξης. Συνεπώς καμία κολοτούμπα, καμιά αλλαγή πλεύσης……….. καμιά διαπραγμάτευση………… ότι λέμε ισχύει για πάντα. Όμως, θα είναι άδικο για τους υπολοίπους, νομίμους εργαζομένους στο κανάλι της πόλης μας, να βρεθούν ξαφνικά χωρίς δουλειά (ειδικά μετά τις απαιτήσεις της τρόικας για κλείσιμο δημοτικών επιχειρήσεων) και να μην προσπαθήσουμε να βρούμε λύση εφικτή και δυνατή. Σε αυτούς αναφέρομαι και αυτούς προσπαθώ να εξασφαλίσω. 
Ποτέ δεν μίλησα για μαζικές ρουσφετολογικές μετατάξεις, ούτε για βόλεμα όλων ανεξαιρέτως των ρουσφετιών. 
Πιστεύω να δημοσιεύσετε την απάντηση μου στο reportaznet άμεσα προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης". 
Ευχαριστώ για την φιλοξενία 
Αντώνης Καλογερόγιαννης Επικ. Συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» 

 @Δυστυχώς, τα αυτονόητα είναι ζητούμενα...