Latest News

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ο καβγάς Μ. Κεφαλογιάννη- Ν. Χατζηνικολάου (Δείτε τον απίστευτο διάλογο οn air)

Σε άγριο καβγά on air  εξελίχθηκε η πρωινή ραδιοφωνική συζήτηση του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου με το νέο γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη. Η συζήτηση αφορούσε...

στα νέα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα που πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες.  
 Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στον real Fm ο κ. Χατζηνικολάου επισήμανε μεταξύ άλλων ότι το 1/3 του πληθυσμού έχει πρόβλημα επιβίωσης. Ο κ. Κεφαλογιάννης του απάντησε όλοι το έχουμε. 

Ο διάλογος 

Χατζηνικολάου: Οχι εγώ δεν το έχω, ούτε εσείς το έχετε. Ο μισθός του βουλευτή είναι 6-7 το μήνα... Κεφαλογιάννης: Εσείς μπορεί να μην το έχετε καθώς είστε ελεύθερος επαγγελματίας και βγάζετε 1,5 εκατομμύριο το χρόνο αλλά εγώ το έχω Χατζηνικολάου: Δεν βγάζω 1,5 εκατομμύριο αφήστε τις προβοκάτσιες 
 Κεφαλογιάννης: Και δέκα να βγάζετε. Χατζηνικολάου: Ψάξτε τη φορολογική μου δήλωσε να δείτε πόσα βγάζω. Οχι τέτοιες εξυπνάδες σε μένα. Αυτά τα κόλπα αλλού. Εγώ σας έκανα μια ερώτηση και εσείς μου ρίχνετε λάσπη. Ούτε στο 1/5 δεν ήταν οι αποδοχές μου από αυτά που είπατε. Είναι μεγάλη ντροπή αυτό που κάνατε.
 Κεφαλογιάννης: Καθόλου ντροπή δεν είναι. Δεν είναι κακό να βγάζετε 1,5 εκατομμύριο και άλλοι βγάζουν. 
Χατζηνικολάου: Εγώ όμως δεν βγάζω, οπότε το λέτε για να με λασπώσετε. 
Κεφαλογιάννης: Εγώ μπήκα στην πολιτική με μεγάλη περιουσία στην πολιτική με μηδέν δαπάνες και μηδέν χρέη. Σήμερα έχω 750.000 χρέη, γιατί πολιτεύομαι αξιοπρεπώς. 
Χατζηνικολάου: Δεν είναι υποχρεωτική η πολιτική, αν δεν σας φτάνουν να πάτε να δουλέψετε. Κεφαλογιάννης: Αυτό που θέλω να πως είναι το πρόβλημα των ελληνικών οικογενειών που έφτασαν να χρωστάνε και όχι αν εσείς βγάζετε 1,5 εκατομμύριο. Να βγάζετε και 30 και μπράβο σας. Χατζηνικολάου: Αντε πάλι, ξανά η βρωμιά. Ξέρω τι κάνετε. Είμαι 30 χρόνια στο επάγγελμα και ξέρω πως στοχοποιείτε όποιους σας κάνουν κριτική. Κεφαλογιάννης: Σας κάνω μια επίσημη πρόταση να πάμε σε ένα συμβολαιογράφο και να μεταβιβάσει ο ένας στον άλλο τα περιουσιακά του στοιχεία. Χατζηνικολάου: Μα είναι σοβαρή η κουβέντα αυτή που κάνουμε; Στην πορεία η συζήτηση επέστρεψε σε πιο ήρεμα νερά και ξαναγύρισε στα οικονομικά μέτρα.