Latest News

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Μην τρελαθούμε τελείως δήμαρχε!

  Ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν χρειάζεται ν' απολογηθεί πως δόθηκε έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 2.000.000 ευρώ. Κι αυτό όχι επειδή...
...έχει μπάρμπα απ΄ την Κορώνη, αλλά επειδή, όπως υποστηρίζει, το κεντρικό κράτος χρωστάει στο Δήμο. 
Τώρα διατείνεται μάλιστα πως θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι του προσάπτουν ειδική μεταχείριση από το Μαξίμου. Εμείς δεν έχουμε παρά να παραθέσουμε τη δήλωσή του, από την εκπομπή της 12-7-2012 στην οποία αναφέρθηκε για την χρηματοδότηση που εξασφάλισε στις 9-7-2012 κατά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό. 

Διαβάστε τον τρόπο που τόσο αξιοκρατικά πήρε την πρώτη επιχορήγηση ο δήμαρχος:

 «Βεβαίως εκείνη τη στιγμή του είπα (σ.σ.: του πρωθυπουργού): δώσε μία εντολή στον Υπουργό Εσωτερικών να σπεύσει λιγάκι για μια «πρόχειρη» χρηματοδότηση υπό μορφή προκαταβολής για να μπορούμε να λειτουργήσουμε στη κατεύθυνση να δώσουμε τα χρήματα σε όλους τους εργαζόμενους. Πήρε λοιπόν τον Στυλιανίδη μπροστά μου και του απάντησε ότι «κ. Πρόεδρε με αυτό ασχολούμαι τώρα». Και αμέσως μετά μου τηλεφώνησε ο Στυλιανίδης και μου είπε ότι «έβγαλα» 1,5 εκατομμύριο για τον Πειραιά». 

@Δεν είναι κακό λόγω της φιλικής σχέσης του δημάρχου με τον πρωθυπουργό να εξασφαλίζονται χρηματοδοτήσεις για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Μη νιώθει όμως θιγμένος όταν του λένε ότι έχει τη εύνοια του κουμπάρου. Αφού ο ίδιος την προβάλλει με κάθε ευκαιρία. Μην τρελαθούμε τελείως, δήμαρχε!