Latest News

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Επικίνδυνα παιχνίδια στις παιδικές χαρές

Εντύπωση προκαλεί η καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Φίλιππου Καμπούρη στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ότι μια παιδική χαρά...
που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χίου και Λαμπελέτ στα Καμίνια είναι άκρως επικίνδυνη. 
Σύμφωνα με την καταγγελία, τα παιχνίδια είναι σπασμένα, ο χώρος είναι πλήρως εγκαταλελειμμένος και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έπειτα από αυτοψία των Υγειονομικών Υπηρεσιών στις 3 Αυγούστου, αποτελεί και κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. 
Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι ότι κάτοικοι της περιοχής έχουν απευθυνθεί στην δημοτική αρχή, ενώ η αυτοψία των αρμόδιων υπηρεσιών έχει σταλεί στον δήμο, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα. 
Το γεγονός γεννά πολλά ερωτηματικά, καθώς ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μιχαλολιάκος, είχε δηλώσει πως όσες παιδικές χαρές είναι επικίνδυνες για την ασφάλεια των παιδιών και μέχρι να επισκευαστούν, θα έμπαινε «λουκέτο». 
 Μάλιστα, θυμίζουμε ότι πριν ένα χρόνο είχαν πραγματοποιηθεί δύο διαγωνισμοί συνολικού ύψους 123.074 ευρώ που αφορούσαν στην επισκευή και την προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών. 
Το θέμα είναι σοβαρό γιατί είναι ορατό το ενδεχόμενο να τραυματιστούν παιδιά. Ας ελπίσουμε ότι ο δήμος θα μεριμνήσει το συντομότερο δυνατό και αν δεν μπορεί, ας βάλει «λουκέτο» και να μην παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια στις παιδικές χάρες...