Latest News

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ευλογεί το Μιχαλολιάκο, επιτίθεται στο Μίχα!

Σε έναν υπάλληλο της ΔΗΡΑΠ που παρουσιάζει την εκπομπή «Τα παράπονα σας στον δήμαρχο» στο «Κανάλι 1», αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο...
...ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Πειραιά. Ο Γιάννης Μίχας κατήγγειλε πως ο δημοσιογράφος της ΔΗΡΑΠ ευλογεί τον Μιχαλολιάκο στην εφημερίδα που εργάζεται, ενώ συκοφαντεί τον ίδιο, επειδή είναι αντιπολίτευση. 

«Γράφει ψέμματα για μένα. Δεν έχεις ανάγκη δήμαρχε από τέτοια στήριξη. Δεν είναι δυνατόν οι υπάλληλοι σας να σας εκθειάζουν και να βρίζουν την αντιπολίτευση» δήλωσε ο Γιάννης Μίχας. 
Ο δήμαρχος δήλωσε πως είναι υπερ της ελευθεροτυπίας του τύπου, ριχνοντάς το στην πλάκα. Η αλήθεια είναι πως ο Γιάννης Μίχας έχει αναφερθεί και παλαιότερα στο ίδιο πρόσωπο, λέγοντας πως τον πολεμά. 
Για την ιστορία, την αντίδραση του πρώην νομάρχη, προκάλεσε κείμενο που έλεγε πως απουσίαζε ο Γιάννης Μίχας από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, για να μην πάρει θέση σε ένα συγκεκριμένο θέμα. 

@ Μπορεί εργαζόμενος της ΔΗΡΑΠ να επιτίθεται μέσα από την εφημερίδα του στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης και να μην καταλαβαίνουν πως χρεώνεται αυτή την αθλιότητα ο δήμαρχος;