Latest News

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Το ξέσπασμα του εραστή της παπαδιάς

Mέσα απο τη φυλακή ξεσπάει ο εραστής της παπαδιάς. «Δεν είμαι καθόλου καλά. Το έχω χρόνια το κόλλημα αυτό και δεν ξέρω πώς με έμπλεξε έτσι. Έριξα με κλειστά τα μάτια και λέω την αλήθεια. Είχε βάλει πολλούς η κυρία για να σκοτώσουν τον ιερέα. Εγώ της είχα πει...


...καλύτερα να χωρίσει παρά να γίνει αυτό το πράγμα. Πώς έγινε εκείνη την ώρα ούτε που ξέρω και έριξα με κλειστά μάτια.» λέει μέσα από την φυλακή ο εραστής της παπαδιάς, η οποία κατηγορείται ως ηθική αυτουργός για τη δολοφονία του ιερέα σύζυγό της. Αναφερόμενος στα κίνητρα της παπαδιάς, ο εραστής της αναφέρει: «Μου έλεγε ότι θέλει να τον σκοτώσει για να πάρει την περιουσία και να κάνει την ζωή της άνετη γιατί έφαγε την ζωή της 30χρόνια λέει εκεί πάνω που ήταν. Θα ήταν άνετη. Όχι ότι θα ζούσαμε μαζί, προς Θεού, εγώ δεν άφηνα την οικογένειά μου για να πάω να ζήσω. Ήθελε να βγάλει τον παπά από την μέση γιατί ο παππάς έλεγε ότι θα τα πουλήσει. Ήθελε να τα φάει όλα. Εγώ είμαι το μεγαλύτερο θύμα. Ο μεγαλύτερος μ…. που υπήρχε » «Δεν την αγαπούσα. Δεν άφηνα την γυναίκα μου για την κάθε μία. Είχαμε ειδωθεί τρεις-τέσσερις φορές. Με έστειλε στον τάφο» αναφέρει ο ίδιος, ο οποίος απευθύνει μήνυμα προς την οικογένεια του ιερέα: «Στην οικογένεια του παπα-Θανάση έχω να πω ότι αιτία είναι αυτή. Γιατί είχα γνωριστεί και με τα παιδιά και ήταν μια χαρά. Γιατί είχα πάει και στο μαγαζί και άμα ήθελα τον άνθρωπο τον σκότωνα εκεί. Δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας.» 
 Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της παπαδιάς, Γιώργος Λύτρας, αναφέρει: «Ήταν σε άθλια κατάσταση και πολύ φοβισμένη μόλις την πρωτοείδα ενώ έλεγε πως είναι αθώα». «Δεν γνώριζε πως ο εραστής της θα σκοτώσει τον ιερέα. Σταμάτησε με το αμάξι στο σημείο της δολοφονίας επειδή δεχόταν απειλές από τον εραστή της που ήθελε να μιλήσει με τον παππά» ενώ σημειώνει ακόμη ότι «ο παπάς δεχόταν απειλές, έχει πάει και στην αστυνομία αλλά δεν ήξερε πως αυτός που τον απειλούσε ήταν ο συγκεκριμένος εραστής της γυναίκας του.» 
Από την πλευρά της, η αδελφή του άτυχου ιερέα αναφέρει: «Ήμασταν φίλες από την σχολή. Ήταν τυπικές οι σχέσεις μας. Το ζευγάρι ήταν σχετικά καλά αλλά οι τσακωμοί υπήρχαν.» «Όταν μιλήσαμε στο κινητό μου είπε "Έφη μου σε αγαπάω. Μου σκότωσαν τον άντρα μου δύο με μηχανές. Δεν θέλω να την ξαναδώ και ένα γιατί που θα της πως θα είναι αρκετό.» «Έχω έναν ηλικιωμένο πατέρα που εγώ έπρεπε να του ανακοινώσω τον θάνατο του παιδιού του από την γυναίκα του» αναφέρει σε δραματικό τόνο η αδελφή του θύματος, η οποία επίσης έκανε την εξής αποκάλυψη: «Πάνω από δυο χρόνια μου έλεγε ο αδερφό μου ότι τον απειλούν και ότι θέλουν να τον σκοτώσουν»