Latest News

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε πως αποκαλεί τον δήμαρχο ένας εργαζόμενος της ΔΗΡΑΠ ( Κανάλι 1)

Ένα κείμενο κυκλοφορεί τελευταία στο διαδίκτυο και αποδίδεται σε εργαζόμενο στο "Κανάλι 1", στο οποίο αποκαλείται ο Βασίλης Μιχαλολιάκος...
...Τόμσεν του Πειραιά! 

Το κείμενο, όπως αναρτήθηκε στο www.blog.gr σημειώνει τα εξής: 

"Μιχαλολιάκος... Ο Τόμσεν των 1.000 ευρώ! 

Απίστευτη επίδειξη αυταρχισμού από τον Δήμαρχο Πειραιά, ο οποίος σε πειραϊκό site προανήγγειλε μειώσεις μισθών στο "Κανάλι 1 90,4" που κατά δήλωσή του θα φθάνουν μέχρι και 70%! 
Οπως μάλιστα έσπευσε να διευκρινίσει, κανείς δημοσιογράφος ή εργαζόμενος στο ιστορικό ραδιόφωνο, δεν θα υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ! 
Δηλαδή ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος μάλιστα «διαφημίζεται» ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού στον Πειραιά -λόγω κουμπαριάς- εκθέτοντάς τον, ούτε λίγο ούτε πολύ, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις συλλογικές συμβάσεις της ΕΣΗΕΑ πριν ακόμα τις… γράψει η τρόικα! 
Το εκπληκτικό είναι ότι ο Μιχαλολιάκος, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται και ως «φιλεργατικός», είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι δεν θα εφαρμόσει το μνημόνιο στον Πειραιά. Βέβαια τότε η Νέα Δημοκρατία ήταν αντιπολίτευση ενώ τώρα είναι κυβέρνηση. 
Ακόμα και τώρα όμως θα έπρεπε -έστω και για τα προσχήματα- να περιμένει τα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση και μετά να συζητήσει με τους εργαζόμενους στο δημοτικό ραδιόφωνο την αναπροσαρμογή των μισθών τους. 
Εκείνος όμως, χωρίς καν να μπει στη διαδικασία να συζητήσει μαζί τους και ενώ τους έχει απλήρωτους 3 μήνες, έτρεξε να προλάβει τον Πολ Τόμσεν. 
Είμαστε βέβαιοι ότι ο Αντώνης Σαμαράς αγνοεί τις μεθόδους του δημάρχου. Ο Σίμος Κεδίκογλου, όμως, που γνωρίζει το θέμα για ποιόν λόγο δεν ζητά να μάθει απ’ τους πρώην συναδέλφουςτου τι συμβαίνει στο ιστορικό ραδιόφωνο; 
Γιατί δεν ρωτάει το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, τη Μαρία Αντωνιάδου, ώστε να φρίξει από αυτά που θα του πει; Και σε τελευταία ανάλυση με ποιο δικαίωμα ο δήμαρχος Πειραιά θέλει να εξαφανίσει μια ιστορία 25 χρόνων οδηγώντας στην εξαθλίωση δεκάδες δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικό προσωπικό; Μήπως ο πρωθυπουργός πρέπει να παρέμβει όπως είχε κάνει και πριν από μερικούς μήνες πάλι για το ίδιο θέμα; 

Εργαζόμενος στο ΚΑΝΑΛΙ 1"  

@Αλήθεια, ποιός είναι ο εργαζόμενος της ΔΗΡΑΠ που αποκαλεί τον δήμαρχο Τόμσεν;