Latest News

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Οι 10 απίστευτες ατάκες για το νέο ΔΣ του ΣΕΦ

Απίστευτα πράγματα έχουν αρχίσει να ακούγονται κάτω στο λιμάνι του Πειραιά, με αφορμή το διορισμό της νέας διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ). 
Διαβάστε τις δέκα πιο απίστευτες ατάκες...

@ Οι συνεδριάσεις του ΔΣ θα γίνονται στο παρκέ με αγώνα μεταξύ τακτικών και αναπληρωτών μελών κάθε Σάββατο!

@ Τις εντολές θα της δίνει ο πρόεδρος Αρώνης σε χαρτάκι που θα του έχει δώσει ο Φασούλας με τον Σιγάλα, ερήμην του Ιωαννίδη! 

@ Είναι τόσο χάλια ο χώρος του ΣΕΦ που μόνο η παρουσία του Φασούλα (δεν) μπορεί ν' αλλάξει την κατάσταση!

 @ Η πληροφορία ότι Μίχας σκέφτεται να θέσει βέτο στο ΠΑΣΟΚ για την τοποθέτηση Φασούλα, δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά αυτό δεν έχει και τόσο σημασία!

@ Ο Μπάρμπα Γιώργος λέγεται ότι θα αναλάβει να κινεί τα νήματα από την Περιφέρεια για να είναι σίγουροι πως θα μπορέσουν να τα κάνουν... θάλασσα!

@ Η σύνθεση της νέας διοίκησης του ΣΕΦ θα μπορούσε να είναι...οικουμενική, μόνο με την προϋπόθεση ότι θα συμμετείχε και ο Πίου ή έστω ο Καλογεράς! 

@ Ενοχλημένος εμφανίζεται ότι είναι ο Αμανατίδης, ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν χώρεσε να μπει στο νέο ΔΣ του ΣΕΦ!
  
@ Η μυστική αποστολή του νέου ΔΣ είναι να ξεπουλήσει σε ιδιώτες επιχειρηματίες τα πάντα γύρω από το ΣΕΦ, ακόμα και τη...θάλασσα!

 @ Θέση καθαρίστρια στο ΣΕΦ φιλοδοξεί να πάρει η Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια πρώην της ΔΗΡΑΠ, αλλά δεν θα την πάρουν γιατί την θεωρεί μαύρη γάτα ο Ιωαννίδης!

@ Τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΦ προτίθονται να διαθέσουν τους μισθούς τους για το Χαμόγελο...
του Μπόμπ Σφουγγαράκη!