Latest News

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Γιορτάζουν σήμερα οι ανοργασμικές

Η 8η Αυγούστου καθιερώθηκε από το 1998 ως ηΠαγκόσμια Ημέρα Οργασμού με πρωτοβουλία του αμερικανού εικαστικού καλλιτέχνη και ακτιβιστή του σεξ...
Αλεξ Χίρκα.
Ο οργασμός είναι μια απαράμιλλη εμπειρία για τον άνθρωπο. Στους άνδρες προκαλείται σχεδόν αποκλειστικά από τον ερεθισμό του πέους είτε με το χέρι είτε με το στόμα είτε στα κολπικά τοιχώματα κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Στις γυναίκες, τη σαρκική απόλαυση προκαλούν ο ερεθισμός της κλειτορίδας και οι ρυθμικές κινήσεις του πέους μέσα στον κόλπο. Ωστόσο, στον οργασμό οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν και με άλλους τρόπους, όπως όταν ο ερωτικός τους σύντροφος τους διεγείρει την κλειτορίδα, τον κόλπο ή το σημείο "G" με τη γλώσσα ή τα δάκτυλά του.
Πόσα είδη υπάρχουν;
Αρχίζουμε μόλις τώρα να ανακαλύπτουμε ότι όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες είναι δυνατόν να έχουν ποικίλους οργασμούς. Οι διαφορές τους συνδέονται με τον τρόπο εκσπερμάτωσης. Η κυριότερη πηγή ηδονής είναι συχνά η εκσπερμάτωση. Ωστόσο, πολλοί άνδρες αισθάνονται την υπέρτατη ηδονή του οργασμού πολλή ώρα, ενώ την εκσπερμάτωση ως μια εκτόνωση. Σε άλλες πάλι περιπτώσεις κάποιος είναι δυνατόν να νιώθει απανωτά ρίγη ηδονής αρκετή ώρα μετά την εκσπερμάτωση ή να έχει, όπως και η γυναίκα, πολλαπλούς οργασμούς, μια σειρά από συχνούς χαμηλής έντασης οργασμούς που σταματούν με την εκσπερμάτωση.
Δέκα συμβουλές από μια γυναίκα προς τις γυναίκες (καλό είναι να τις διαβάσουν και οι άντρες)
1. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου για ηδονή και ευχαρίστηση. Πολλές γυναίκες δεν αναγνωρίζουν τις ανάγκες τους και έτσι δεν αποδέχονται το δικαίωμα τους στην ηδονή. Αποδέξου συνειδητά μέσα σου τις ανάγκες σου για ηδονή και ευχαρίστηση στον έρωτα. Αυτό είναι απαραίτητο να συμβεί πριν βιώσεις μια ανεπτυγμένη αίσθηση ευχαρίστησης. Ξεφορτώσου κάθε άγχος ή φόβο που πιθανόν έχεις για το σεξ, συμπεριλαμβανομένων και των περιορισμών που μπορεί να έχεις ως πεποιθήσεις.
2. Μάθε να χαλαρώνεις. Οι εραστές τείνουν να βιώνουν τη σεξουαλική συνεύρεση με ένταση. Αν και η ένταση είναι μια φυσιολογική αντίδραση, είναι βέβαιο ότι δεν θα οδηγήσει σε έναν πολλαπλό συνεχή οργασμό. Είναι σημαντικό να μπορείς να χαλαρώνεις το νευρικό σου σύστημα κατά τη διάρκεια του ερεθισμού της ηβικής σου περιοχής. Αυτή ακριβώς η χαλάρωση από την ένταση θα σου επιτρέψει να ανοιχτείς στην απόλαυση. Το να μάθεις να χαλαρώνεις σωματικά απαιτεί κάποια προσπάθεια. Παρατήρησε τον εαυτό σου και την ένταση που έχεις. Μικρά κόλπα όπως το να τεντώνεις τα χέρια σου ή να παίζεις τους ηβικούς μύες όπως όταν πηγαίνεις να ουρήσεις μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Η πνευματική χαλάρωση είναι εξίσου σημαντική.
3. Απόκτησε γνώση, πειραματίσου. Οσο περισσότερα γνωρίζεις σχετικά με το σώμα σου και το τρόπο που ανταποκρίνεται σε σεξουαλικούς ερεθισμούς τόσο περισσότερο ανοίγεσαι στο κόσμο των αισθήσεων. Εάν δεν γνωρίζεις πολλά ήδη, γύρω από την σεξουαλική ανατομία και τις σεξουαλικές τεχνικές, φρόντισε να μάθεις. Υπάρχουν πολλά καλά βιβλία που θα σε βοηθήσουν. Βάλε τα στην πράξη. Δοκίμασε και δες τι σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Βάλε και τον σύντροφο σου στο παιχνίδι πειραματιστείτε μαζί. Μην ντρέπεσαι να το ζητήσεις θυμήσου έχεις ήδη αφήσει κάθε είδους ενοχή και περιορισμό πίσω σου. Μην σε απασχολεί τι θα σκεφτεί για σένα, αν είσαι αληθινή με τα συναισθήματα σου, χαλαρή και σίγουρη για αυτό που θέλεις θα του αρέσει και θα σε ακολουθήσει.
4. Δώσε άπλετο χρόνο στη διαδικασία της διέγερσης. Ο πολλαπλός συνεχής οργασμός δεν επιτυγχάνεται με βιασύνη. Χρειάζεται φλερτ. Χρησιμοποιήστε σαγηνευτικές μεθόδους δείχνοντας και κρύβοντας μέρη του σώματος, δημιουργώντας ερωτική ατμόσφαιρα και χρησιμοποιώντας ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ για δημιουργία μέγιστου ερεθισμού. Χρησιμοποιείστε πολλά χάδια και φιλιά μεταξύ σας.
5. Μίλησε του και πες του τι θα του κάνεις καθώς θα τον χαϊδεύεις και θα προσπαθείς να τον ερεθίσεις. Αυτή η διαδικασία θα ερεθίσει και σένα πολύ. Τα λόγια οι ψίθυροι τα χάδια τα φιλιά σε προετοιμάζουν για αυτήν την εμπειρία της έκστασης.
6. Μάθε να εστιάζεις την ενέργεια σου. Η σεξουαλική πράξη δεν είναι μια πράξη που πρέπει να αφορά τη νοητική σκέψη αλλά την ικανοποίηση των αισθήσεων. Με το να μάθεις να εστιάζεις την ενέργεια σου στην περιοχή του αιδοίου σου θα οδηγηθείς σε εκρηκτικά αποτελέσματα.
7. Γίνε ένας δέκτης και πομπός αποτελεσματικής επικοινωνίας. Για να καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου είναι σημαντικό να επικοινωνείς σωστά. Βεβαιώσου ότι ζητάς αυτό που σου αρέσει όταν δέχεσαι ερωτικές περιποιήσεις από τον σύντροφο σου και καθοδήγησε τον έτσι ώστε να νιώσεις μέγιστη ευχαρίστηση. Το ίδιο και όταν παρέχεις εσύ την ευχαρίστηση σε εκείνον ρώτα αν ικανοποιείται και ζήτα καθοδήγηση. Αφησε ελεύθερες τις κραυγές και τα βογκητά της ευχαρίστησης σου και θα ζήσεις πολύ όμορφες στιγμές. Η επιβράβευση του ερωτικού σου συντρόφου με κολακευτικά σχόλια θα τον βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια του να σε ικανοποιήσει ακόμα περισσότερο.
8. Γύμναζε συνεχώς τους μύες τους αιδοίου σου. Η εκγύμναση αυτή θα σε βοηθήσει να αισθάνεσαι πολύ περισσότερα στην διάρκεια της ερωτικής πράξης ανεβάζοντας τον ερεθισμό σου σε άλλα επίπεδα.
9. Να έχεις λιπαντικό διαθέσιμο. Η ερωτική πράξη μπορεί να διαρκέσει πολύ. Οι τριβές και ο πόνος δεν βοηθούν καθόλου στην διατήρηση και την ενίσχυση του ερεθισμού. Χρησιμοποιώντας ειδικό λιπαντικό (μπορείς να το βρεις σε κάθε φαρμακείο) αποφεύγεις την πιθανότητα να αποσπαστείς από την σεξουαλική διέγερση.
10. Βγάλε από το μυαλό σου τις γρήγορες καταστάσεις. Οταν επιδιώκεις να βιώσεις τον πολλαπλό συνεχόμενο οργασμό δεν μπορεί να πιστεύεις ότι αυτό θα γίνει με βιασύνη. Δώσε χρόνο. Χρειάζεται προπόνηση. Εφάρμοσε τις τεχνικές. Δημιούργησε έναν άνετο ερωτικό χώρο. Μια ερωτική φωλιά. Κάνε συνεχή εξάσκηση με τον σύντροφο σου όποτε σου δίνεται η ευκαιρία. Κράτησε τον οργασμό σου την ώρα που έρχεται και προσπάθησε να τον αναβάλεις και μετά πάλι. Σιγά - σιγά θα βιώσεις τους οργασμούς να έρχονται ο ένας μετά τον άλλο σε κύματα.