Latest News

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η αιτία πολέμου του δημάρχου και η αντίθετη άποψη για την κρουαζιέρα

Καμία ιδιαίτερη είδηση ή εξέλιξη για το θέμα που προέκυψε με την μεταφορά της κρουαζιέρας δεν βγήκε από την χθεσινή συνάντηση του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου με τον πρόεδρο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας...

...Θ. Κόντε, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη, αφού η πρόταση ήταν καθαρά θεωρητική. Ο δήμαρχος της πόλης δήλωσε πως είναι κόκκινη γραμμή και αιτία πολέμου η μεταφορά της κρουαζιέρας, ενώ χαρακτήρισε ανώριμους και άπειρους όσους διατυπώνουν τέτοιου είδους προτάσεις. Αν και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε πως βρήκε στο πρόσωπο του Θ. Κόντε ένα πολύ καλό σύμμαχο για όσα διεκδικεί για το πρώτο λιμάνι της χώρας, οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας, μάλλον τον… διαψεύδουν. 
Ο πρόεδρος της Ένωσης, επεσήμανε πως η συγκεκριμένη πρόταση έχει διατυπωθεί εδώ και πολλά χρόνια, αφήνοντας να εννοηθεί πως το έργο δεν θα γίνει γιατί είναι πολυδάπανο! «Απλώς συμφωνήσαμε να γίνει μια συνάντηση σύντομα με άλλους φορείς, να βάλουμε τα πράγματα κάτω, να δούμε τι χρειάζεται», είπε, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω της πρότασης. 

@Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…