Latest News

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Της...Μπουμπουλίνας με το ΣΔΟΕ στην Ύδρα

Λες και ήταν η Μπουμπουλίνα αντέδρασε φερόμενη ιδιοκτήτρια ταβέρνας στην Ύδρα, όταν έκαναν την εμφανισή τους άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας στο μαγαζί της, προκαλώντας την οργήτων κατοίκων, που δεν επιχείρησαν να εμποδίσουν τη μεταφορά της...
 στον Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Παρασκευής, συνελήφθη ιδιοκτήτρια επιχείρησης, για φορολογικές παραβάσεις. 
Πρόκειται για τη γιαγιά της οικογένειας Τηλιακού η οποία εμφανιζόταν ως υπεύθυνη για το νόμο.
Η ηλικιωμένη γυναίκα λιποθύμησε και στη συνέχεια οι άνδρες του ΣΔΟΕ συνέλαβαν το γιο της, ο οποίος δήλωσε υπεύθυνος της ταβέρνας "Ψαροπούλα". 
Η σύλληψη προκάλεσε την αντίδραση κατοίκων του νησιού, οι οποίοι "πολιόρκησαν" το αστυνομικό τμήμα, ενώ υπήρξαν και προπηλακισμοί σε βάρος του πληρώματος του ιπτάμενου δελφινιού που μετέφερε το κλιμάκιο στο νησί.
Τελικά, οι άνδρες του ΣΔΟΕ αποχώρησαν από το αστυνομικό τμήμα με παρέμβαση δυνάμεων των ΜΑΤ από την Αττική. Χρειάστηκε να μεταφερθεί μια ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ στο νησί για να μπορέσει να γίνει η μεταγωγή του συλληφθέντα στον Πειραιά.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία κατέθεσε μήνυση για τον προπηλακισμό των εργαζομένων της και εξετάζει το ενδεχόμενο να διακόψει τα δρομολόγια στο νησί.