Latest News

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Αρχίζει το ματς...

Απόψε το βράδυ στις 21:30 (ET-1), η Εθνική Νέων κόντρα στην κάτοχο του θεσμού, Ισπανία, καλείται να σηκώσει το τρόπαιο και να κατακτήσει την Ευρώπη. Τα...
μαγικά παιδιά του Κώστα Τσάνα, θέλουν να πάρουν τη δική τους ρεβάνς από τον προηγούμενο τελικό όπου και είχαν χάσει με 2-1 από την Ισπανία.

Τότε, έλεγαν οι Διεθνείς μας πως υπερεκτίμησαν τους ποδοσφαιριστές του Χούλεν Λοπετέγκι, τονίζοντας ότι θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάποιο άλλο αποτέλεσμα.

Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι Νέοι αστέρες μας έχουν δείξει ότι είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα και το όνειρο να ανέβουν στο πρώτο σκαλί της Ευρώπης αποτελεί από μόνο του δέλεαρ για να φτάσουν ΜΟΝΟ στην επιτυχία (κάτι που ήδη έχουν εξάλλου κάνει).

Ο Κώστας Τσάνας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Στέφανο Καπίνο, καθώς, ο Δανός Χάνσεν του είχε δείξει την κόκκινη στο ματς ημιτελικού με την Αγγλία εντελώς άδικα.

Έτσι, ο Διούδης θα πάρει τη θέση του, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Μαρινάκης, Μπουγαΐδης, Κουρμπέλης και Σταφυλίδης.

Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Κατίδης, Μπάλλας και Φουρλάνος, ενώ δεξί χαφ θα παίξει ο Γιαννιώτας, αριστερό ο Μαυρίας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Διαμαντάκος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώντας, Τριανταφυλλόπουλος, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπουχαλάκης και Μπακασέτας.