Latest News

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Πως «πέθαναν» και το Νότη Σφακιανάκη!

ΑΠΟ CNN SOCIAL: Νεκρός βρέθηκε πριν μία ώρα ο μεγάλος Έλληνας αοιδός Νότης Σφακιανάκης. Μία είδηση που προκαλεί σοκ ανά το...


Πανελλήνιο.
Το τραγικό ατύχημα έλαβε χώρα στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, όπου απολάμβανε τις διακοπές του ο γνωστός τραγουδιστής. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του σερβιτόρου ενός γνωστού beach bar, (δεν αναφέρουμε το όνομα για προφανείς λόγους) ο Νότης κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κι έπειτα βούτηξε στα βαθιά νερά της Ασπροβάλτας με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.
Δυστυχώς ως γνωστόν ναυαγοσώστης δεν υπάρχει στο σημείο εκείνο κι έτσι δεν βρέθηκε κανείς εκεί για να τον βοηθήσει. Ούτε ο ίδιος ο Θεός αφού ο Νότης σε μια δήλωσή του στο παρελθόν είχε δηλώσει άθεος.
Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια αλλά και στους φίλους του άτυχου τραγουδιστή. Ελαφρύ και ζεστό να είναι το χώμα που θα τον σκεπάζει.
Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ: Ένα κακόγουστο αστείο είναι ο χαρακτηρισμός δημοσιεύματος πασίγνωστου site που αφορούσε στον πνιγμό του Νότη Σφακιανάκη πριν από λίγο στην Άσπροβάλτα Θεσσαλονίκης. Το "δημοσίευμα", το οποίο "κατέβηκε" μετά από περίπου μία ώρα έκανε λόγο για κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ από τον τραγουδιστή, ο οποίος στη συνέχεια βούτηξε στη θάλασσα σύμφωνα με μαρτυρία εργαζομένου σε beach bar της περιοχής.
Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν υφίστανται και δεν πρέπει να γράφονται ούτε για αστείο, καθώς με τη ζωές κανένός δεν πρέπει να παίζουμε.
Ο Νότης χαίρει άκρας υγεία...