Latest News

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Τελετή έναρξη Ολυμπιακών Αγώνων 2012

Στραμμένα στο Λονδίνο και το Ολυμπιακό Στάδιο της βρετανικής πόλης θα είναι τα μάτια όλου του κόσμου, απόψε το βράδυ (23:00 - ΕΤ 1) καθώς εκείνη την ώρα θα αρχίσει η...

...τελετή έναρξης των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων! 
Tα πρώτα πλάνα από την αποψινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου έχουν αρχίσει να παίζουν στο διαδίκτυο και λεπτομέρειες της μεγάλης βραδιάς να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το θέαμα αναμένεται να είναι φαντασμαγορικό, υψηλού επιπέδου και με αρκετές καινοτομίες, αλλά και εκπλήξεις, αφού δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό το πρόσωπο και ο τρόπος που θα ανάψει η Ολυμπιακή Φλόγα. 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο Τζέϊμς Μποντ θα εμφανιστεί στις οθόνες να αναλαμβάνει από την Βασίλισσα Ελισάβετ την αποστολή να προστατεύσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στη συνέχεια θα αναχωρήσει από το παλάτι με ελικόπτερο το οποίο πετώντας πάνω από τον ποταμό Τάμεση θα φτάσει στο Ολυμπιακό Στάδιο για να σημάνει την έναρξη των αγώνων! 
Αν αναλογιστούμε πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα έχει ρόλο έκπληξη στην σημερινή βραδιά, δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν τον δούμε σε ρόλο Τζέιμς Μποντ! 
* Ο τροβαδούρος Τεντ Τέρνερ θα τραγουδήσει κλασικά τραγούδια εποχής. 
*Για τη σημερινή τελετή έναρξης εκδόθηκαν 65.000 εισιτήρια. Το φθηνότερο έφθασε να στοιχίζει 995 στερλίνες (1.270 ευρώ) και το πιο ακριβό 2.012 στερλίνες. 
* Εξήντα χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν την πρόβα τζενεράλε της Τελετής, αλλά ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ παρακάλεσε να μην δημοσιοποιήσουν οποιαδήποτε πληροφορία ή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
* Στους Αγώνες θα συμμετέχουν χιλιάδες αθλητές από 204 χώρες και θα παρελάσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο με πρώτο τον σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Αυτό θα γίνει στο πρώτο μέρος της τελετής και μετά θα ακολουθήσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.