Latest News

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Το παρασκήνιο της "κρυφής" συνάντησης Σαμαρά- Μιχαλολιάκου στο Μαξίμου


Το παρασκήνιο της "κρυφής" συνάντησης του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, αποκάλυψε ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος. Το τετ α τετ...
δεν ήταν προγραμματισμένο, αλλά λόγω της φιλίας τους, ο δήμαρχος δεν ήθελε να λείπει από το πλευρό του φίλου του, την ημέρα των προγραμματικών δηλώσεων. 
Η άτυπη συνάντηση Σαμαρά-Μιχαλολιάκου διήρκησε περίπου μισή ώρα. Ατζέντα, η  κεντρική πολιτική, αλλά κυρίως τα προβλήματα του Πειραιά. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι δύο άνδρες, συνδέονται με στενή φιλία εδώ και 38 χρόνια, ενώ είναι και κουμπάροι! Μιλώντας ο Δήμαρχος Πειραιά για την κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού, τόνισε πως ο Αντώνης Σαμαράς «κουβαλούσε ένα Γολγοθά», καθώς «γνώριζε ότι είχε πρόβλημα με το μάτι του  από τις πρώτες εκλογές και δεν επέτρεψε στον εαυτό του να δει αυτό το θέμα». 
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επεσήμανε πως μέρα με τη μέρα η όραση του αποκαθίσταται, ενώ η πρόγνωση των θεραπόντων ιατρών είναι ότι θα αποκατασταθεί 100% ενώ βοήθησε το γεγονός πως η ψυχολογία του ήταν πολύ ισχυρή. 

@  Τελικά πολύς ντόρος" έγινε αλλά κατόπιν εορτής με τη συνάντηση, που ήταν και κρυφή...