Latest News

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Το "τράτζικ" με την υποψηφιότητα...

Την Τετάρτη αναρτήσαμε ένα σχόλιο με τη δήλωση του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου στο «Κανάλι 1», ότι επιθυμεί να...


διεκδικήσει εκ νέου στις επόμενες δημοτικές εκλογές, τον δήμο. Για του λόγου το αληθές κλίκαρε εδώ. 


 Μέχρι να το γράψουμε εμείς δεν είχε πάρει κανείς χαμπάρι. Κάποιοι το αναπαρήγαγαν ώρες αργότερα, προβάλλοντας ότι… έβγαλαν είδηση και μάλιστα άλλοι έκαναν και σχόλιο που ήταν αλλού για αλλού !!!
Το θέμα λοιπόν έχει ως εξής:
 Κατ' αρχήν δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Πειραιά, έχει εκφράσει δημόσια την πρόθεση του να είναι ξανά υποψήφιος. Το λέει συχνά, από την αρχή σχεδόν της θητείας του ότι τουλάχιστον για την επόμενη τετραετία θα διεκδικήσει τον δήμο, γεγονός που είχαμε επισημάνει στο κείμενό μας. Και επειδή παρακολουθήσαμε από τη Web tv τη συνέντευξη τύπου, ομολόγησε και ο ίδιος πως δεν έβγαλε είδηση στη ραδιοφωνική του εκπομπή, γιατί το έχει πει πολλές φορές. Μάλιστα επισήμανε πως θα είναι υποψήφιος, γιατί θέλει να κάνει έργο. Διαφορετικά θα πάει σπίτι του. Γιατί έγινε τόσο θέμα; Μα γιατί όσοι «ξαφνιάστηκαν» ούτε ρεπορτάζ κάνουν, ούτε καν έχουν ιδέα τι λέγεται στα δημοτικά συμβούλια και τι εξαγγέλλεται.
@Δεν είναι τράτζικ;