Latest News

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Τζάμπα μάγκας ο Ηλίας Κασιδιάρης

Φαίνεται ότι ο υποψήφιος βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης πουλάει τρέλα! Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι πήγε σήμερα και...

κατέθεσε μηνύσεις εναντίον των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου, του δημοσιογράφου Αντώνη Δελατόλα, αλλά και στελεχών του ΑΝΤ1.
Εναντίον της Λ.Κανέλλη και της Ρ.Δούρου κατέθεσε μήνυση για απρόκλητη επίθεση και εξύβριση με λόγια και έργα, εναντίον των στελεχών του ΑΝΤ1 για παράνομη κατακράτησή του και εναντίον του Αντώνη Δελατόλα για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας.

Ο ήδη κατηγορούμενος για την υπόθεση, μετά τη δίωξη που άσκησε εναντίον του η προϊσταμένη της εισαγγελίας Ελένη Ράικου και την επιβαρυντική για τον ίδιο παραβίαση του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του, επιμένει στη δική του εκδοχή για τα γεγονότα, επιχειρώντας να εμφανίσει ότι ήταν στημένα.

Με τη μήνυσή του ζητεί την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Αντώνη Δελατόλα, για να διαπιστωθεί πού τηλεφώνησε ο δημοσιογράφος αμέσως μετά το επεισόδιο. Τον κατηγορεί ότι τηλεφώνησε στην προϊσταμένη της εισαγγελίας προκαλώντας την έκδοση του εναντίον του εντάλματος σύλληψης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζητεί επίσης την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και της κ. Ράικου για να διαπιστώσει, όπως λέει, αν έχει προσβληθεί ο θεσμός της Δικαιοσύνης.