Latest News

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η μεγάλη μαϊμουδιά του Βήματος

Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο για τη μεγάλη "μαϊμουδιά" που έκανε το "Βήμα της Κυριακής" με τη δημοσκόπηση για τις εκλογές. Γνωρίζοντας το παρελθόν του συγκροτήματος λίγοι πιστεύουν πως πρόκειται για...

ένα γραφιστικό λάθος στο Βήμα της Κυριακής, όπου παρουσιάζονταν οι δημοσκοπήσεις της τελευταίας στιγμής -ανάμεσα στις οποίες και εκείνη της public Issue- είναι αφορμή για ένα σχόλιο μέσω Twitter της εταιρείας δημοσκοπήσεων, που ρωτά αν πρόκειται για λάθος ή σκοπιμότητα.
Eιδικότερα, το κυριακάτικο φύλλο του Βήματος, η δημοσκόπηση της public Issue εμφανιζόταν ανάποδα. Αντί να βγάζει πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ με 31,5% έναντι 25,5% της ΝΔ, το Βήμα της Κυριακής στη σελίδα 2 εμφάνιζε τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση με το ίδιο ποσοστή 31,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανιζόταν δεύτερος.
«Τυπογραφικό λάθος ή σκοπιμότητα; Στο ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, η δημοσκόπηση της Public issue παρουσιάσθηκε ανάποδα, με τη ΝΔ να προηγείται!!!» ήταν το σχόλιο της Public issue μέσω Twitter και αναμένεται συνέχεια.



Αξιζει να σημειωθεί ότι από την μεριά του Βήματος δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη απάντηση.