Latest News

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μπαξεβάνης VS Παπαγιάννη

Η κόντρα μεταξύ των δημοσιογράφων Κώστα Μπαξεβάνη και Γιάννη Παπαγιάννη (ή αν θέλετε Κουτί της Πανδώρας εναντίον fimotro) ξέσπασε τώρα τελευταία, αλλά φαίνεται πως έχει ξεφύγει και...


ξεπέρασε κάθε όριο. 
 Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, στο σπίτι του, από τους άνδρες της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, ο οποίος και κρατείται στην Ασφάλεια.

Η σύλληψη έγινε ύστερα από μήνυση τουδημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη, που κατηγορεί το Γιάννη Παπαγιάννη, ότι είναι ηθικός αυτουργός σε απειλητικό τηλεφώνημα που του έγινε από άγνωστο άτομο σήμερα το πρωί. Αυτή είναι η κατηγορία για την οποία κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. 


Ωστόσο ο Κ. Μπαξεβάνης έχει καταθέσει μήνυση για ανάρτηση στο fimotro που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί ως διαχειριστής ο Γ. Παπαγιάννης από προηγούμενη υπόθεση με τον διευθυντή του Μέγκα. Στην  ανάρτηση εμφανιζόνταν έγγραφο της ΚΥΠ σύμφωνα με το οποίο η υπηρεσία πληροφοριών φέρεται να έχει δώσει 50.000 ευρώ στον Κ. Μπαξεβάνη. Η ΚΥΠ εξέδωσε ανακοίνωση και δηλώνει κατηγορηματικά ότι το έγγραφο είναι πλαστό. 
Ο Μπαξεβάνης κατηγορεί τον Παπαγιάννη ως διαχειριστή του fimotro ότι βρίσκεται πίσω από συγκεκριμένο δημοσίευμα. Ο τελευταίος αρνείται τις κατηγορίες, αλλά παραμένει κρατούμενος, λόγω αυτοφώρου. Ο Γιάννης Παπαγιάννης θα εμφανιστεί τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο. 
@ Καλά ξεμπερδέματα σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά...