Latest News

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ένα ευχαριστώ από το "Reportaz Net"


Κάθε προηγούμενο ρεκόρ ξεπέρασαν κατά την προεκλογική περίοδο οι επισκέψεις των φίλων του blog. Το "Reportaz Net" θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αναγνώστες/στριες και τον καθένα ξεχωριστά.
Με την ευκαιρία να διευκρινίσουμε...  

για μια ακόμη φορά ορισμένα βασικά πράγματα:
@ To Reportaz Net δεν είναι επιχείρηση Τύπου.
Μην σας ξεγελά το όνομά του, αν και όταν θέλει και χρειάζεται όπως για παράδειγμα στις εκλογές, μπορεί να πάρει τα ...σώβρακα σε κάτι δήθεν ενημερωτικά σάιτ και blog κάτω στο λιμάνι, με ελάχιστες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
@ Είναι ένα επιθετικό blog άποψης που ασκεί κριτική σε πρόσωπα και πράγματα. Κι όχι έναs δημοσιογραφικός λαπάς που επιβιώνει γλείφοντας διάφορα νούμερα από τα πολλά που κυκλοφορούν ανάμεσά μας στην Πλατεία Κοραή.
@ Δεν ανήκει σε κανένα πολιτικό κόμμα.
"Μια από τις αιτίες που κατέστρεψαν τη χώρα είναι και η δημοσιογραφία των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας. Αυτή ξεπλένει και καθαγιάζει το κάθε λαμόγιο που κάνει καριέρα απλά χαμογελώντας στα πρωτοσέλιδα του χρεοκοπημένου πλέον lifestyle".

@ Δεν στηρίζει κανέναν πολιτικό της συμφοράς. "Σκεφθείτε πόσους τέτοιους τύπους πληρώσαμε ακριβά και εξακολουθούμε να τους πληρώνουμε επειδή ο ταλαίπωρος λαός έμαθε να καταπίνει αμάσητα διάφορα ατσαλάκωτα νούμερα που υπάρχουν μόνο και μόνο επειδή γνωρίζουν καλά το παιγνίδι των δημοσίων σχέσεων σε μια χώρα που πεινασμένες γριούλες παρακαλάνε κάποιον να τις ανεβάσει στον σκουπιδοτενεκέ να περισυλλέξουν την τροφή τους".

@ Θα θέλαμε και πάλι να ευχαριστήσουμε όλους τους αναγνώστες ιδίως όσους και όσες στέλνουν e-mail στο "Reportaz Net" .