Latest News

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Οικολόγοι, μόνοι ψάχνουν... ψηφοφόρους

Αυτόνομοι αποφάσισαν να κατέβουν τελικά οι Οικολόγοι Πράσινοι στις εκλογές του Ιουνίου παρά τις φήμες που τους ήθελαν να συνεργάζονται με τη...


... ΔΗΜΑΡ του Μπάρμπα Φώτη Κουβέλη.

Με πλειοψηφία σχεδόν 80% στο εκλογικό τους συνέδριο, οι Οικολόγοι Πράσινοι αποφάσισαν την αυτόνομη συμμετοχή τους στις εκλογές του Ιουνίου.
Στο Έκτακτο Εκλογικό Συνέδριο-πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας- επικυρώθηκε επίσης η ομόφωνη πρόταση του Πανελλαδικού Συμβουλίου να είναι επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας η Ιωάννα Κοντούλη, ενώ οι Γιάννης Παρασκευόπουλος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Κατά της πρότασης του ψήφισαν 2 σύνεδροι ενώ καταγράφηκαν και 5 λευκά. Η πρόταση για αυτόνομη κάθοδο συγκέντρωσε το 78% των ψήφων, ενώ η άποψη που υποστήριζε τις προεκλογικές συνεργασίες συγκέντρωσε το 18,1%. 
Το 3,9% ήταν λευκά. 
@ Προφανώς αυτή την εντολή πήραν από τους ευρωπαϊους Οικολόγους- Πράσινους που τους χρηματοδοτούν τις εκστρατείες αλλά δεν περιλαμβάνουν φαίνεται τη διάσωση του είδους προς εξαφάνιση Κουβέλη- Κουβέλη.