Latest News

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Έκλεισαν ροζ κανάλι στον Πειραιά

Λουκέτο έβαλαν  σε τηλεοπτικό σταθμό, χωρίς διακριτικό τίτλο, που εξέπεμπε παράνομα ταινίες με άσεμνο περιεχόμενο (κοινώς τσόντες) μέσω της συχνότητας του ΑΛΤΕΡ από την περιοχή Μανιάτικα...
 του Πειραιά.
Στη διακοπή λειτουργίας παράνομων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, στις περιοχές του Πειραιά, της Κινέττας Αττικής, αλλά και της Πάτρας, προχώρησε  η ΕΕΤΤ, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές Αρχές
το διάστημα Μαρτίου-Απριλίου. 
Ειδικότερα στις επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Πειραιά και Αττική, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η ΕΛ.ΑΣ. με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων της ΕΕΤΤ και παρουσία δικαστικού λειτουργού διέκοψε τη λειτουργία και κατέσχεσε τον εξοπλισμό εκπομπής σε: - Τηλεοπτικό σταθμό, χωρίς διακριτικό τίτλο, που εξέπεμπε από την περιοχή Μανιάτικα του Πειραιά στο δίαυλο UHF-27, στον οποίο μέχρι πρότινος εξέπεμπε ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER από το κέντρο εκπομπής του Υμηττού. Όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΕΤΤ, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά από αυθημερόν ανταπόκριση σε καταγγελίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, καθότι το πρόγραμμα του σταθμού περιελάμβανε άσεμνο οπτικό περιεχόμενο και διαφημίσεις τηλεφωνικών γραμμών καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. 
- Ραδιοφωνικό σταθμό, με διακριτικό τίτλο «SPACE FM», ο οποίος εξέπεμπε στη συχνότητα 101,5MHz από κτίριο στην περιοχή Μεγάλα Σπιθάρια Κινέττας στην Αττική. 
Επίσης, το νεοσύστατο Περιφερειακό Γραφείο της ΕΕΤΤ στην Πάτρα προχώρησε σε αντίστοιχες επιχειρήσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό με διακριτικό τίτλο «OASIS 89.7» ο οποίος εξέπεμπε στη συχνότητα 89,7 MHz και σε έναν ακόμη σταθμό χωρίς διακριτικό τίτλο που εξέπεμπε στη συχνότητα 1,383 MHz.