Latest News

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ποιον υποψήφιο στηρίζει ο Ολυμπιακός

Στενό μαρκάρισμα στους φίλους του Ολυμπιακού κάνουν στελέχη της ΠΑΕ, προφανώς κατόπιν εντολής του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να στηρίξουν τον εκλεκτό τους υποψήφιο...
Τάσο Μητρόπουλο. 
 Όπως είναι γνωστό, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατεβαίνει υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β' Πειραιά. Οι φίλοι του Ολυμπιακού δέχονται τηλεφωνήματα από στελέχη της ΠΑΕ που τους λένε "να βοηθήσουν τον Τάσο στις εκλογές".
 Όλος ο μηχανισμός της ΠΑΕ έχει πέσει πάνω στη στήριξη της υποψηφιότητας Μητρόπουλου. Αυτό λέγεται δεν μπορεί να γίνει χωρίς άνωθεν εντολή από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. 
 Μάλιστα, είναι τόσο σκληρή η γραμμή των ερυθρόλευκων που η κουμπάρα του προέδρου Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να έχει εκφράσει παράπονα ότι δεν την παίζουν καθόλου στην περιοχή. Τα στελέχη ΠΑΕ παίρνουν τηλέφωνα από τις λίστες των οπαδών και μελών της ομάδας χωρίς καμία εξαίρεση και ζητούν να στηρίξουν τον εκλεκτό του προέδρου. 
Έτσι πήραν και έναν γαύρο Πασόκο, ο οποίος τους είπε ρε παιδιά εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ, δεν ψηφίζω ΝΔ". Εκείνοι του απάντησαν "καλά, αλλά πες σε όσους ξέρεις πως θα ψηφίσουν ΝΔ να στηρίξουν τον Τάσο Μητρόπουλο...!"