Latest News

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Αύριο νέο επεισόδιο του σίριαλ των συσκέψεων

 Νέα σύσκεψη όλων των πολιτικών αρχηγών, πλην του Μιχαλολιάκου, θα συγκαλέσει την Τρίτη στις 14:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά τη συνάντηση που είχαν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης, υπό τον Κάρολο Παπούλια, για το ...

σχηματισμό κυβέρνησης.
Η σύσκεψη της Δευτέρας ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από μία ώρα και, παρότι βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο οι πολιτικοί αρχηγοί δεν έκαναν δηλώσεις, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η διαβούλευση θα συνεχιστεί και «το θέμα δεν έκλεισε». 
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε στη σχετική πρόσκληση του Κάρολου Παπούλια, καθώς θεωρεί ότι από την προηγούμενη σύσκεψη με τους τρεις εντολοδόχους αρχηγούς προέκυψαν συγκεκριμένα «αριθμητικά και πολιτικά δεδομένα», ενώ δηλώνει στη διάθεση του Προέδρου μόνο για συνάντηση τετ-α-τετ ή για σύσκεψη με όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής.
 Πληροφορίες ανέφεραν ότι στο τραπέζι θα έμπαινε και η πρόταση για το σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων, δηλαδή ένα μικρό σχήμα με πολιτικούς εν ενεργεία, αλλά και άλλους που θα κληθούν από την εφεδρεία και με περιορισμένο αριθμό τεχνοκρατών.