Latest News

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Άνθρωποι και σκουπίδια στο Πέραμα

Με "αγάλματα" από σκουπίδια έχουν "στολιστεί" οι δρόμοι και πλατείες του Περαμάτος. Εκτός από την ανεργία και τη φτώχεια, οι κάτοικοι της περιοχής πνίγονται τώρα και από... 



τα σκουπίδια.

Αιτία, οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα που παραμένουν απλήρωτοι, καθώς παραμένουν άδεια τα ταμεία του Δήμου.
Όπως τόνισε ο δήμαρχος της πόλης Παντελής Ζουμπούλης, τις τελευταίες 15 ημέρες δεν είχε γίνει αποκομιδή εξαιτίας της απεργίας των δημοτικών υπαλλήλων στην καθαριότητα που διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

Ο ίδιος υποσχέθηκε πως το αργότερο το Σάββατο αναμένεται να ολοκληρωθεί η αποκομιδή των απορριμμάτων στο Πέραμα. Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε, έχει ζητήσει τη συνδρομή των γειτονικών δήμων Σαλαμίνας και Κερατσινίου.


Πάντως, οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως η περιοχή το τελευταίο διάστημα έχει πνιγεί στα σκουπίδια και ότι οι μυρωδιές που αναδύονται από τα απορρίμματα, τα οποία έχουν συσσωρευτεί στους δρόμους, φτάνουν μέχρι τα διαμερίσματα του έκτου ορόφου.