Latest News

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η Ελληνίδα αμαζόνα του James Bond

Σωτηροπούλου. Τόνια Σωτηροπούλου. Έτσι συστήνεται πλέον το νέο κορίτσι του James Bond! Είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που επελέγη να παίξει στη νέα ταινία...

του James Bond.

Η Ελληνίδα καλλονή θα έχει ένα μικρό ρόλο (τρεις σκηνές) στο πλευρό του γοητευτικού James Bond, στον οποίο θα υποδυθεί την ερωμένη του. Τα γυρίσματα ξεκινούν στην Τουρκία στις 22 Απριλίου και θα κρατήσουν 5 ημέρες.

Η 24χρονη καλλονή μοιράστηκε την χαρά της με τους φίλους της στο facebook, γράφοντας: "Αγαπημένοι μου φίλοι, επίσημα ανακοινώνω ότι πήρα έναν ρόλο στη νέα ταινία του James Bond. Τουρκία σου έρχομαι! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Αυτή είναι επίσημα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου".

Την Τόνια Σωτηροπούλου την γνωρίσαμε μέσα από την ταινία του Νίκου Περάκη "Ψυχραιμία".

Επίσης, έκανε "ένα πέρασμα" από τις σειρές "Αληθινοί Έρωτες", "Χρυσά Κορίτσια", " Σε είδα", "Λούφα και Παραλλαγή", ενώ επόμενοι σταθμοί της ήταν το Βερολίνο και το Λονδίνο, όπου και ζει από τα 21 της, μετά από ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Ορφέα Αυγουστίδη.

Δεν θα είναι η πρώτη συνεργασία εκτός συνόρων για την 24χρονη Τόνια, καθώς έχει ήδη παίξει στο πλευρό του βραβευμένου Βρετανού ηθοποιού Τόμπι Τζόουνς, στο θρίλερ "Berberian Sound Studio".