Latest News

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μπιγιονσέ, η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο!


Αν κι αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ είναι - λέει- η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα βέβαια με την κρίση του...
περιοδικού People.
Η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα βέβαια με την κρίση του Η διάσημη τραγουδίστρια των R&B, μητέρα ενός βρέφους τρεισήμισι μηνών, δηλώνει στο περιοδικό πως αισθάνεται «ομορφότερη όσο ποτέ άλλοτε αφότου έφερε στον κόσμο», στις 7 Ιανουαρίου, τη μικρή Μπλού Άιβι Κάρτερ, πατέρας της οποίας είναι ο ράπερ Jay-Z.

«Είναι τόσο μικροσκοπική», τονίζει η 30χρονη σταρ. «Ποτέ δεν είχα ξανανιώσει έναν τέτοιο δεσμό, έναν τέτοιο λόγο ύπαρξης», πρόσθεσε η ίδια, αποφεύγοντας πάντως να υπεισέλθει στο ολισθηρό έδαφος της ομοιότητας στον πατέρα, ή στη μητέρα: «μοιάζει στην Μπλου», απάντησε λακωνικά.

Με 16 βραβεία Grammy στο ενεργητικό της 15χρονης σταδιοδρομίας της, η Μπιγιονσέ χαρακτηρίζεται από το People «μία δύναμη της φύσης στον κόσμο του θεάματος και ένα είδωλο σε ό,τι αφορά το κάλλος και το στιλ».

Το περιοδικό προσθέτει πως η Μπιγιονσέ ξαναβρήκε τη φόρμα της κι έχασε το περιττό βάρος από την εγκυμοσύνη και προετοιμάζεται για μία συναυλία, που θα σημάνει την επιστροφή της στη σκηνή, στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Ατλάντικ Σίτι, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Το περασμένο έτος, το People είχε απονείμει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο στην τραγουδίστρια και ηθοποιό Τζένιφερ Λόπες, ενώ το 2010 είχε αναδείξει την ηθοποιό Τζούλια Ρόμπερτς.