Latest News

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Συνέλαβαν τον Αιμίλιο Λιάτσο!


Με χειροπέδες οδηγήθηκε στην Ευελπίδων ο γνωστός δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία, έπειτα από μήνυση που...
...υπέβαλε το πρωί η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη. Η κυρία Τζούλη υπέβαλε τη μήνυση στο Αγρίνιο, μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» για την απαγόρευση αναφοράς του ονόματός της, καθώς σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρθηκε και πάλι σε αυτήν.
Ο Αιμίλιος Λιάτσος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος και από εκεί με χειροπέδες στην Ευελπίδων. Ο ίδιος δήλωσε με νόημα ότι "ούτε επί Γεωργαλά δεν είχαν τέτοια μεταχείριση οι δημοσιογράφοι", παραπέμποντας στην υπόθεση Π. Καμμένου με τον υφυπουργό επί Χούντας. 

Ο δικηγόρος του δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο κ. Λιάτσος δεν ανέφερε το όνομα της κας Έλενας Τζούλη, όπως απαγόρευαν τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά απλώς έκανε λόγο για τη "δεύτερη σύζυγο του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων".
Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής και ο Αιμίλιος Λιάτσος αφέθηκε ελεύθερος ...