Latest News

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Δεν τραβάει με τίποτα ο Κ. Αρβανιτόπουλος

Χαμηλές πτήσεις δείχνει να κάνει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α' Πειραιά Κώστας Αρβανιτόπουλος. Η υποψηφιότητά του εκλεκτού της Συγγρού φαίνεται πως δεν τραβάει...




με τίποτα.
Η αναγνωρισιμότητά του καθηγητή εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ χαμηλό επίπεδο, μόλις 18 μέρες πριν από τις εκλογές. Παρά το γεγονός ότι έχει πέσει πάνω του ολόκληρος ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ στον οποίο φαίνεται πως είχε στηρίξει το μεγαλύτερο βάρος της εκλογής του. Επιπλέον το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην Α' Πειραιά εμφανίζεται αποδυναμωμένο σε σχέση με το αντίστοιχο του 2009, καθώς είναι κομμένο και ραμένο στα μέτρα του Κ. Αρβανιτόπουλου.
Όμως οι εποχές έχουν αλλάξει και οι τοπικές οργανώσεις του κόμματος βρίσκονται υπό διάλυση, ενώ εξαιρετικά δύσκολα θα μπορέσουν να σύρουν τον υποψήφιο στη Βουλή.
Έτσι, η κατάσταση για τον υποψήφιο μη εκλεγμένο υπουργό είναι απελπιστική τόσο στο κέντρο του Πειραιά, όσο και ειδικά στα νησιά. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη γαλάζια παράταξη λένε ότι τα προβλήματα ξεκινούν από το επιτελείο του που πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο. Άλλωστε, σημειώνουν, δεν είναι τυχαίο που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, οι περισσότεροι Πειραιώτες και Πειραιώτες δεν γνωρίζουν καν τον υποψήφιο βουλευτή και υπογραμμίζουν με νόημα "πόσο μάλλον να τον επιλέξουν να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή".