Latest News

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Εδώ γελάνε...

Την φωτογραφία-ντοκουμέντο(!) την είδαμε στο megalo-limani, το οποίο προτίμησε να την αφήσει ασχολίαστη. Κάτι όμως που δεν μπορούμε ν' αντισταθούμε στο πειρασμό, ιδίως...
λόγω της αναδημοσίευσης του κειμένου που συνοδεύει την φωτογραφία। Στη λεζάντα η "Φωνή των Πειραιωτών" κάνει λόγο "για τον άξιο γενικό γραμματέα που έσπρωξε τα πράγματα εκεί που έπρεπε" στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και "δίκαια ο Μιχαλολιάκος τον έχει κατατάξει στους μεγάλους δωρητές και ευεργέτες του..."!!!

@ Αναφέρεται στον στενότερο συνεργάτη του πρώην Δημάρχου Παναγιώτη Φασούλα, τον Γιώργο Οικονομόπουλο που κατάφερε - μιλάμε για κατόρθωμα-να ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό, γιατί ο πρώην δήμαρχος δεν ήταν εκ νέου υποψήφιος, αν και το ήθελε. Αφού έκαψε την υποψηφιότητα Φασούλα, στήριξε στον πρώτο γύρο, κυρίως τον Πέτρο Μαντούβαλο. Μετά στο δεύτερο γύρο στήριξε τον αντίπαλο του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μίχα.
Αν γι' αυτό χαρακτηρίζεται "ευεγέρτης και δωρητής του Μιχαλολιάκου", τότε μάλλον κάνουν πλάκα και θα μπορούσε κανείς να γελάσει ή ακόμα και να ξεκαρδιστεί στα γέλια.
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ