Latest News

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

"Έργα και μέρες" του πλουτισμού της οικογένειας του Γιάννη Διαμαντίδη

Τα "έργα" του πρώην υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννη Διαμαντίδη που δηλώνει με περηφάνεια πως η οικογένειά του πολιτεύεται εδώ και 50 χρόνια (!) στη Β' Πειραιά δεν είναι δύσκολο να τα παρουσιάσει κανείς σε μια ανοικτή προεκλογική επιστολή, μιας και είναι σχεδόν...
ανύπαρκτα. 
Εκείνο όμως που θα πρέπει να εξηγήσει στους ψηφοφόρους ο πράσινος βουλευτής είναι πως η οικογένεια του απέκτησε ξαφνικά τέτοια περιουσία.
Όπως αποκαλύπτει το "Πρώτο Θέμα", η οικογένεια Διαμαντίδη εν μέσω κρίσης απέκτησε πολυτελή ακίνητα στη Σαρωνίδα-με θέα πιάτο τη θάλασσα-αντί 1.170.000 ευρώ. 
Σημειώνει, μάλιστα,πως στο πόθεν έσχες το ζεύγος Διαμαντίδη δηλώνει κοντά στα 120.000 ευρώ σε λογαριασμούς. Βέβαια σύμφωνα με το συμβόλαιο αγοράς των ακινήτων τα παιδιά και η σύζυγος του Διαμαντίδη ζήτησαν και έλαβαν δάνειο 800.000 ευρώ από την γαλαντόμα Εμπορική Τράπεζα! 
Η οικογένεια Διαμαντίδη, ο οποίος έμεινε μόνο 10 μήνες στο κτίριο του πρώην ΥΕΝ –έκανε τις συγκεκριμένες αγορές στο διάστημα Οκτωβρίου του 2011-Ιανουαρίου του 2012 την ώρα που οι πολίτες στενάζουν κάτω από τη μπότα του Μνηνονίου. 
@ Μάλλον ο Γ. Διαμαντίδης χρειάζεται να εκδώσει νέα επιστολή που να εξηγεί εκτός από τα έργα του, αλλά τις ημέρες πλουτισμού της οικογένειά του εν μέσω οικονομικής κρίσης...