Latest News

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Άρχισαν τα όργανα για τις πλαζ του Πειραιά

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωράει η «Συμμαχία στον Πειραιά», προκειμένου οι δύο παραλίες της πόλης Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα να μην δοθούν προς...
... εκμετάλλευση σε ιδιώτες επιχειρηματίες


Ο δημοτικός συνδυασμός, πραγματοποιεί συνάντηση στη  Φρεαττύδα με τους Πειραιώτες, την Κυριακή 29.4.2012 στις  11.00π.μ., για τον καθαρισμό και την ενημέρωση του κόσμου για την σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίησή της.

Θυμίζουμε ότι η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, προχώρησε στη λήψη απόφασης με την οποία δόθηκε το πράσινο φώς για την παραχώρηση των παραλιών Βοτσαλάκια (αρ. απόφασης 33/2012) και Φρεαττύδας(αρ. απόφασης 34/2012) σε ιδιώτες επιχειρηματίες. Μετά από προσφυγή των δημοτικών συμβούλων της εν λόγω παράταξης, οι δύο αποφάσεις ακυρώθηκαν.

Η «Συμμαχία στον Πειραιά», ενόψει και του γεγονότος ότι στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου, συζητούνται οι όροι του πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παραχώρηση των δύο δημοτικών παραλιών, ζήτησε από τον δήμαρχο να μην παραπλανήσει του ενδιαφερόμενους, αφού οι αποφάσεις έχουν ακυρωθεί, και να συμμορφωθεί με τις εκδοθείσες αποφάσεις, διότι στην αντίθετη περίπτωση θα έχει διαπράξει σοβαρή παράβαση καθήκοντος, σύμφωνα με το α. 231 του Ν. 3852/2010 (Καλλικράτης).