Latest News

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Άλλαξε τρεις φορές φύλο!!!

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν όλοι, όταν η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε ότι άλλαξε τρεις φορές φύλλο μέχρι να ενημερωθεί στα 28 της, ότι είναι...
ερμαφρόδιτη!!!



Η Adeleh γεννήθηκε αγόρι, αλλά στα 3 της κατάλαβε ότι θέλει να είναι κορίτσι. «Τότε όλοι μου έλεγαν ότι είμαι αγόρι και να παίζω με αγορίστικα παιχνίδια, αλλά εγώ ήξερα ότι ήμουν κορίτσι και ήθελα να παίζω με κούκλες», εξομολογείται.



Στην εφηβεία της αποφάσισε ότι θέλει να γίνει γυναίκα και επισκέφτηκε μια εξειδικευμένη κλινική, προκειμένου να γίνει γυναίκα. Τελικά, αποφάσισε ότι δεν θέλει να αλλάξει και στα 20 της πήρε την απόφαση να γίνει άνδρας. «Υιοθέτησε» το όνομα Αδάμ και άρχισε να «πηγαίνει» με γυναίκες…


Ούτε αυτό την ικανοποιούσε, μέχρι που στην ηλικία των 28 ετών έμαθε ότι είναι ερμαφρόδιτη και ότι έχει χαρακτηριστικά και από τα δύο φύλα.


Η Adeleh αποφάσισε να κρατήσει την θηλυκή της πλευρά και έβαλε εμφυτεύματα στήθους. Η εγχείρηση πέτυχε, όμως όταν πήγε να «βάλει» εμφυτεύματα στους γλουτούς άρχισε να έχει προβλήματα υγείας και τα αφαίρεσε.


«Είχα εμφυτεύματα στους γλουτούς μου. Ακούγεται σαν ματαιοδοξία, αλλά εκείνη την στιγμή ήταν σημαντικό για μένα», λέει τώρα, που έχει απελευθερωθεί και τολμάει να μιλάει για την κατάστασή της.