Latest News

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Καταγγελία για την ασφάλιση της ακίνητης περιουσίας


Τις διαδικασίες που ακολούθησε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο δήμος Πειραιά για την ασφάλιση της ακίνητης περιουσίας του κατήγγειλε κατά τη...


...χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μίχας.
Συγκεκριμένα επεσήμανε ότι όπως το 2011 έτσι και το 2012 συνέβη το ίδιο ακριβώς πράγμα, προκηρύχτηκε δηλαδή ένας διεθνής διαγωνισμός ύψους 380.000 €, όπως και πέρσι προσήλθε και κατέθεσε προσφορά μόλις μία εταιρεία, η οποία είναι η ίδια με την περσινή και στην οποία κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός.
«Το δις εξαμαρτείν, λένε, ουκ ανδρός σοφού και δυστυχώς ο δήμος συνεχίζει σε ζητήματα οικονομικής φύσεως να λειτουργεί ελεγχόμενα. Δεν μπορεί σε μια περίοδο που ο ασφαλιστικός κλάδος διάγει περίοδο ισχνών αγελάδων, που οι ασφαλιστικές εταιρείες κυνηγάνε τους ασφαλισμένους με το τουφέκι, να έρχεται επί δύο συναπτά έτη ο ίδιος και μοναδικός μειοδότης και να παίρνει τον διαγωνισμό. Κάτι δεν πάει καλά και σίγουρα εγείρονται για τη δημοτική αρχή σοβαρά ερωτήματα ηθικής τάξεως έστω και εάν όλα φαίνονται νομότυπα» επεσήμανε μεταξύ άλλων στην παρέμβασή του ο Γιάννης Μίχας.